- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Wolverine #4973 üzenetére
"tudtommal az Opera követi a magyobbak közül a leghívebben a szabványt."
Ha így van, akkor miért éppen az Operával fordulnak elő a leggyakrabban inkompatibilitási problémák? (Tapasztalat, nem csak a levegőbe beszélek!)
Csak egy hülye kiragadott példa a sok közül a velem korábban megtörtént eset: [link]h_143570 #4974: "Az ff valoban szabvanyosabb mint az ie7. Azt nem mernem megkockaztatni, hogy az opera a legszabvanyosabb, de eleg kozel van hozza."
Akkor neked is felteszem a fentebb lévő kérdést, a Te véleményed is érdekelne."Visszaterve a felvis oldalra, atmeneti tul terheles." Na, akkor csak szépen sorjában: amikor először ez volt a problémám, se Operával, se IE-vel NEM működött - megkérdeztem a fórumon, másnak működött IE-vel (nagyjából hasonló időben) - másnap kipróbáltam Operával is IE-vel, ugyanúgy nem működött, ekkor kb. 5 perc múlva (amíg letöltöttem és telepítettem) kipróbáltam Firefox-szal, azzal hibátlanul ment. Közvetlen ezután kipróbáltam Operával és IE-vel, még mindig NEM MENT.
Pár nap múlva megint kipróbáltam Operával és IE-vel, ekkor ment.
1. Ha túlterhelés lett volna az ok, akkor nem működött volna Firefox-szal.
2. Biztos, hogy nem az oldalprogramozással volt a gond, mert akkor másnál se működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest