Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Wolverine #4973 üzenetére

"tudtommal az Opera követi a magyobbak közül a leghívebben a szabványt."
    Ha így van, akkor miért éppen az Operával fordulnak elő a leggyakrabban inkompatibilitási problémák? (Tapasztalat, nem csak a levegőbe beszélek!)
    Csak egy hülye kiragadott példa a sok közül a velem korábban megtörtént eset: [link]

h_143570 #4974: "Az ff valoban szabvanyosabb mint az ie7. Azt nem mernem megkockaztatni, hogy az opera a legszabvanyosabb, de eleg kozel van hozza."
    Akkor neked is felteszem a fentebb lévő kérdést, a Te véleményed is érdekelne. :F

"Visszaterve a felvis oldalra, atmeneti tul terheles." Na, akkor csak szépen sorjában: amikor először ez volt a problémám, se Operával, se IE-vel NEM működött - megkérdeztem a fórumon, másnak működött IE-vel (nagyjából hasonló időben) - másnap kipróbáltam Operával is IE-vel, ugyanúgy nem működött, ekkor kb. 5 perc múlva (amíg letöltöttem és telepítettem) kipróbáltam Firefox-szal, azzal hibátlanul ment. Közvetlen ezután kipróbáltam Operával és IE-vel, még mindig NEM MENT.
    Pár nap múlva megint kipróbáltam Operával és IE-vel, ekkor ment.
    1. Ha túlterhelés lett volna az ok, akkor nem működött volna Firefox-szal.
    2. Biztos, hogy nem az oldalprogramozással volt a gond, mert akkor másnál se működött volna.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés