Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Wolverine #4973 üzenetére
"tudtommal az Opera követi a magyobbak közül a leghívebben a szabványt."
Ha így van, akkor miért éppen az Operával fordulnak elő a leggyakrabban inkompatibilitási problémák? (Tapasztalat, nem csak a levegőbe beszélek!)
Csak egy hülye kiragadott példa a sok közül a velem korábban megtörtént eset: [link]h_143570 #4974: "Az ff valoban szabvanyosabb mint az ie7. Azt nem mernem megkockaztatni, hogy az opera a legszabvanyosabb, de eleg kozel van hozza."
Akkor neked is felteszem a fentebb lévő kérdést, a Te véleményed is érdekelne."Visszaterve a felvis oldalra, atmeneti tul terheles." Na, akkor csak szépen sorjában: amikor először ez volt a problémám, se Operával, se IE-vel NEM működött - megkérdeztem a fórumon, másnak működött IE-vel (nagyjából hasonló időben) - másnap kipróbáltam Operával is IE-vel, ugyanúgy nem működött, ekkor kb. 5 perc múlva (amíg letöltöttem és telepítettem) kipróbáltam Firefox-szal, azzal hibátlanul ment. Közvetlen ezután kipróbáltam Operával és IE-vel, még mindig NEM MENT.
Pár nap múlva megint kipróbáltam Operával és IE-vel, ekkor ment.
1. Ha túlterhelés lett volna az ok, akkor nem működött volna Firefox-szal.
2. Biztos, hogy nem az oldalprogramozással volt a gond, mert akkor másnál se működött volna.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest