Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Látom megy a panaszkodás a 25-ös verzióval kapcsolatosan, én is beszállnék. Ezt az undorító, és olvashatatlan új betűtípust hogyan lehet visszaváltoztatni az előzőre?Az új gyorshívó oldal nekem tetszik, bár az előző ízlésesebb volt, de ezen több minden elfér. Már csak az kéne, hogy az ikonok színét lehessen változtatni. Viszont az új könyvjelző oldal... szerintem ugyanolyan szar, mint a régi kedvencek, de a legjobb, hogy oldalt a könyvjelzőkre kattintva eltűnik az egész oldalsó sáv! Vicc az egész, ezt egy óvodás is jobban össze tudta volna rakni. Nem baj, akkor továbbra se használok könyvjelzőket az operában... Pedig nagyon csúnyán jó lenne már.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Napelem
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android szakmai topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest