- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
thomcat #11960 üzenetére
Az Összefoglaló elején az Ami kell fejezetben található a Guide nevű link, ami elirányít az OMV segítség oldalra. Ott megtalálhatók a telepítést segítő videó linkek és írásos anyagok.
Azon belül a New User Guide - Getting Started with Openmediavault 4 & 5 fejezetben találhatók ezek a pdf fájlok. Nagyon nem kell keresni, csak az Összefoglalót olvasni. -
tama777
tag
válasz
thomcat #11953 üzenetére
Szia! Én Docker-ben használom az Airsonic-ot, ezzel hallgatok zenét androidos telón (Windows-on MusicBee-hez és foobar2000-hez is van subsonic plugin). Nekem bevált.
Mondjuk én nem engedem ki a routeren, ha mégis szeretnék zenét hallgatni távolról, akkor csatlakozok OpenVPN-nel az OMV-s hálózathoz és elérem az Airsonic-ot, mintha helyi hálón lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest