- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
thomcat #11960 üzenetére
Az Összefoglaló elején az Ami kell fejezetben található a Guide nevű link, ami elirányít az OMV segítség oldalra. Ott megtalálhatók a telepítést segítő videó linkek és írásos anyagok.
Azon belül a New User Guide - Getting Started with Openmediavault 4 & 5 fejezetben találhatók ezek a pdf fájlok. Nagyon nem kell keresni, csak az Összefoglalót olvasni. -
tama777
tag
válasz
thomcat #11953 üzenetére
Szia! Én Docker-ben használom az Airsonic-ot, ezzel hallgatok zenét androidos telón (Windows-on MusicBee-hez és foobar2000-hez is van subsonic plugin). Nekem bevált.
Mondjuk én nem engedem ki a routeren, ha mégis szeretnék zenét hallgatni távolról, akkor csatlakozok OpenVPN-nel az OMV-s hálózathoz és elérem az Airsonic-ot, mintha helyi hálón lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged