Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vcsabika
tag
válasz mohabá 007 #94113 üzenetére
nekem, el volt tomodve ezzel a szenporral. Olyan kerdesem lenne, hogy a szen meddig tud visszafele menni a rendszerbe? Esetleg nincs egy teljesen keped a rendszerrol?
-
vcsabika
tag
Budapesten valaki tud kipugo szerelot, aki a flexibilis csovet ( az a halod a dob elott) ki tudna nekem cserelni?
[ Szerkesztve ]
-
vcsabika
tag
válasz Luck Dragon #94166 üzenetére
Alapjaraton ha felengedem a kuplungot akkor az auto le akkor fulladni(800 ala esik a fordulat) illetve durvan berezonal. Illetve hidegen nehezen indul es mintha robanna egyet amikor vegre beindul. Hibakod nincs amugy megy rendesen. Regen ugy emlekszem nem csinalta ezt. 2002 1.6 benzin zafira. Tippek, hogy mitol lehet? Gyertyanak esetleg lehet koze hozza?
-
vcsabika
tag
Sziasztok. Bocsi full amator kerdes lesz. Feltengely szimering ha ereszt, akkor az a valto olajat engedi el? 2002 benzin 1.6 zafira.
-
vcsabika
tag
Sziasztok? 2002-es zafira 1.6 benzinnel van valami modszer ecu ujratanitasara? Flexibilis csovet csereltettem (kifujt) es most mar kevesbe raz a motor mikor alapjaraton parkolok, de meg mindig van egy kis remeges. Szoval van valami modszer esetleg ujratanitasra?
-
vcsabika
tag
Budapesten van valami opel szaki, aki ert a 2002-es opel benyin zafirahoz-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest