- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
penge111
üzenetére
Egyetértek, sírva is fakadnék ha évi fél millió menne el az autó javítására.
2010-es J Astrám van, igen jó áron vettem Ausztriából, igaz, nézegettem jó darabig míg ez szembejött.
Orvos tulajtól (nem röhög, tényleg a telefonszámára adta a profilját a google), Opelnél szervizelve, de túl sokat nem csináltak addig sem vele.
6 éve van nálam, 140 van benne kb., trafósor csere volt egyedül ami nem tipikus kopó alkatrész. Bár lassan már az is annak számít
A16XER, se turbó, se kettőstömegű, se EGR nincs benne szerencsére. -
ncc1701
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Nem akarom, h elkeseredj, de bármi veszel, arra költeni kell majd. Ne gondold, h ma sok kiváló állapotú használt autó van a piacon. Amire nem kell költened, azt úgy hívják, h új autó.

A ~10 éves insigniám bekér évi fél millát tök simán, pedig nem is megyek vele sokat. És amúgy tényleg jó formában van.
-
zgospel
őstag
válasz
penge111
üzenetére
1.6-ért már lehet elhoztam volna még így is, mert 400-ból egy normális szervizben is rendbe vágják, számlával, és akkor 2-ből (+átírás) van egy ismert előéletű jó kis kocsid. Ha megnézed hogy ugyanebből a 2 millióból miket lehet kapni hasonló évjáratban és méretben, akkor nem feltétlen lett volna ez rossz üzlet. Cserébe sok idő és energia ment volna el, mire mindent rendbe szedsz.
Bánkódni mondjuk én sem bánkódnék a helyedben, sok macerától kímélted meg magad az biztos
Az olajevésről biztosan tudják, hogy megeszi, vagy szivárog/folyik valahol amit még nem találtak meg? Hűtővíznél is biztosra tudják hogy a motor eszi? Nekem is volt már apránkénti hűtővízfogyás, azt hittem a motor eszi meg, aztán a szerelő megtalálta a szivárgást.
263 ezer után az okoskerekek cseréje ha még addig nem volt, akkor biztos várt volna, az is egy jó 300 ezres tétel munkával együtt.
-
-
penge111
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Végül nem mertem belevégni
1.6 millára alkudtam le. olajat 15 ezrenként cserélték. De a kuplung már remeg benne, olaj és hűtővízfogyás van. 4-5 deci olajat megeszeget, olajszűrőháznál szívárgás, vezérlés csere már aktuális (bár ez alap mindig), egr szelep is rendetlenkedik. Ezek az ismert tűnetek és ki tudja már egy 263.000 km futás után mik várnak... Kicsit bánom, de nagyon lutrinak éreztem
-
zgospel
őstag
válasz
penge111
üzenetére
[link] ez egy jó kis összefoglaló. A km alapján elképzelhető, hogy az okoskerékcsere hamarosan befigyel, az egy húzósabb összeg egyszerre. Fontos lenne tudni, hogy konkrétan mi mindent javítottak rajta korábban.
Így nagyon látatlanban, tegyük fel hogy jelenleg minden rendben van, akkor a 2 milliós ár jó vételnek tűnik. Kevés használat mellett akár el is tudod adni később olyan áron, hogy az átírás költségeit sem bukod, de ezt tényleg csak nagyon feltételes módban, hiszen nem tudom milyen állapotról és felszereltségről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1.6 millára alkudtam le. olajat 15 ezrenként cserélték. De a kuplung már remeg benne, olaj és hűtővízfogyás van. 4-5 deci olajat megeszeget, olajszűrőháznál szívárgás, vezérlés csere már aktuális (bár ez alap mindig), egr szelep is rendetlenkedik. Ezek az ismert tűnetek és ki tudja már egy 263.000 km futás után mik várnak... Kicsit bánom, de nagyon lutrinak éreztem