Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszolee79
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Megszűnt, 1-2 hete voltam náluk mondván Opelesek. Most már KwikFit és az Opeles emberek leléptek a szakértelemmel együtt.
Ettől függetlenül rendesek voltak, ingyen csináltak klíma nyomáspróbát + átvizsgálást, aztán végül nem töltettem fel a klímát amikor kiderült hogy szivárog (23500 lett volna).Persze egyből felírtak mindent az átvizsgálásra hogy mennyi zsetont kéne beleölni (kormánymű 120e, összes fék+féktárcsa 80-100, anyámkínja). Amire maszek autószerelő azt mondta hogy nem is a kormánymű hanem valami... izék, tornycsapágyak, szilentek vagymi, a fékekkel meg még elmegyek 30 ezret

Szerk.: én osztrák autótól félnék. Jól nézzetek alá, mert az osztrákok még a németeknél is jobban sóznak, és kb minden rohad vagy rügyezik ami fémből van. Ja és Opeles szerelőm szerint ennek a típusnak jellemző baja hogy első toronycsapágyaknál rohad még ha máshol nem is.
Szerk2: Érdi Team a Nyírpalota úton 7500-ért vizsgálja át, őket korrektnek ismertem meg (előző autót sok évig hozzájuk hordtam). Előre be kell jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest