-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz athomi #81400 üzenetére
Elolvastad az 5k-s ajánlat mikor él? Én is most vizsgáltattam át 5k-ért a kocsim. Mondjuk annyi hogy nálam azt mondták az előző tulaj jelenléte nem fontos.
De az 5k akkor él ha az autó jelenlegi tulaja is ott van stb... és egyébként időpontfoglalás kell.
Smoke some weed nigga!
-
Lehet én értem rosszul, de az általad linklet akció csak a 4400 Nyíregyháza, Kosbor utca 2-4.szervizre értendő.
Igaz nem vagyok szerelő, de azért nem hinném hogy kintről behozott h astra 100%-a rozsdásodik. Gondolok itt az Olaszországból behozott.
Más részt ,miért szeretnél kintről behozott autót? Ami biztosan nagyobb eséllyel lesz tekert órájú l mint rozsdás.AMD Power ez igaz, köztudott hogy a német & osztrák agresszív sózása nem valami jótékony hatású.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Petyyyyy
addikt
Svájc lehet opció, ott állítólag egyszerűen nem létezik a rozsda. Cserébe olyan mértékű sarcok vannak, hogy az ember inkább javíttatja a korróziót.
Illetve nem mindegy melyik Opel szervízt hívod fel. A helyedben mindnek írnék egy levelet a környéken.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest