Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TasiA

senior tag

válasz marsu #6576 üzenetére

Kiegészíteném a Mr X kollega írását, ha nem veszi zokon! Nekem eddig egyik vasamon sem kellet kuplungot cserélnem. Ha kell, akkor sem biztos, hogy szerkezetestől kell. 92-ig olcsóbb a csere, mert van szerelő nyílás a váltón. Utánna már nincs, ezért motort ki kell venni. Szelepfedél tömítés 500Ft (8V esetén) és házilag is cserélhető. Futómű nekem sosem húzott semerre, csak a gumi. Viszont szilenteket eddig mindegyikben kellett cserélni. 10K volt szereléssel együtt. Dobfék (1.6-1.7-1.8) valóban gyenge addíg amig fel nem szabályozzák és nem kerül bele márkás puha betét jól beállítva, új fékolajjal. Kipufogó tényleg rohadós, ha nem gyári vagy nem saválló! KP zár promlémám sosem volt. Tökéletes állapotú autó nincs,(főleg majd 20 évesen) csak a szalonban, illetve a gyártósorról való lekerülés után! :P Én nem borítottam egyikre se sok pénzt és bajom sem volt egyikkel sem.(rohadást kivéve) Csak a kopó dolgokat cseréltem. Viszont az első Vekimre majdnem elkezdtem én is, mivel rohadt, de a jobbos sávédő ív javításakkor rájöttem, hogy a többit majd másra bízom :DDD és gyorsan eladtam! Mostani rozsdamentes Hál istennek és az értelmes első gazdájának, aki utólagosan ellátta normális ÜREG védelemmel, ami a gyárnak nem igazán sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák