Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
De egyáltalán mi ez, hogy olyasmit is megcsinálnak amit egyrészt nem kértél, másrészt nem kérdeztek meg előtte hogy figyelj ez lesz, akarod vagy sem...? Ilyen egyszerűen nincs.
Érted ez olyan, hogy leteszed nálam az autód, én meg átfényezem telibe 4 kilóért. Aztán mikor jössz érte megmondom, hogy akkor csengess.Ja, amúgy végre sikerült megalkudni 4db jelenleg bronz színűre fényezett kilincsre és díszlécre - 6k.
-
trassher
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
59-et a csőre, töltésre, pucolásra írtam de ez a max. Gondolom nem üres klímával adtad oda az autót ha tavaly tökéletesen működött.
Nekem tavaly a 2 napos gyári klíma kuplungomat és mágnestekercsemet tették tönkre, a telefonba meg azt mondták mehetek az autóért, kész a klíma, reggel kipróbálták. Ehhez képest mikor kifordultam az udvarról be sem kapcsolt. Még ők voltak felháborodva, hogy azt nem ők szerelték be ezért nem is vállalnak érte felelősséget. Teszem hozzá több volt a munkadíj mint a gyári alkatrész. Ott 3 ügyfél előtt elküldtem a tulajt úgy az édesanyjába, hogy az egyik hölgy majdnem elsírta magát.
Amúgy meg a klímás miért nyúl a te egr szelepedhez? Nem kérted, miért csinált vele akármit is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest