Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa58
tag
válasz
Vesztor87
üzenetére
Nincs semmi baj a Classic II-vel, én 8 évig hajtottam, 2 - 10 éves koráig, a kopó alkatrészeken (olaj, szűrők, fékbetét) kívül semmire sem kellett költenem. Nem egy erőgép, de nem is gyenge, első autónak teljesen jó.
Kicsit kevésnek tűnik az az 56 e. km, de ha ismered az előéletét, akkor jó. 60 ezernél kell gyertyát cserélni, a fékbetétet pedig állapot szerint, más komolyabb gond elvileg nem lehet 100 ezerig.
Persze, ha 30 ezrenként cseréltek olajat, a vezérműlánc (csöröghet) és a hidrotőkék (csattognak) nem köszönik meg. A twinport szelep kattogása szokott még esetleg előfordulni.
Árát tekintve 1 - 1,2 millát megér szerintem, ha tényleg jó. Nézesd át valaki hozzáértővel, esetleg márkaszervizben pár ezer Ft-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest