- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
Ám legyen itt,ha úgy akarod.
A kettőnk közötti beszélgetés azzal kezdődött,hogy a topiktárs azt mondta: nincs légtömeg mérője. (53588 - Sanyi19 )A többi mondandóm pedig arra,amit itt írtál,és és az okfejtésem is.
- ..”Nem igazan ertem amit itt osszehordtal.”
Ha szövegértelmezési gondod van,az nem az én hibám.- „ Azt irtad, egyik gepben sincs egyszerre legtomegmero es map szenzor”
Pontosan ezt írtam,igen!És hogy miért?Mert benzinüzemű motorokról beszéltünk,abban pedig csak egy van,nem több!Ha kell,megadom a címemet,eljössz, megmutatod a benzines b vekim szívótorkába beépített második MAP-ot,ami állításod szerint a benzines motor szívótorokba be van építve,
(53595/ Lauda:- A legtomegmero van a szivocsatornaban, altalaban a legszuro utan. A map szenzor pedig a szivotorokban van.)Bár lőttem fel képet a szívótorokról melyen látszik,hogy ott semmi nincs,de szerinted csak hablatyolok) ingyen neked adom a kifogástalan állapotba lévő b veki- met,sőt,az eredetvizsgát és az átírási költség anyagi terheit is vállalom!„(En megmutattam, hogy van. Ott van fizikailag, latom a szivocsoben es a szivotorokban az alkatreszt, megy ra a kabel” / motortér: Y17DT corsa c motor./
Benzines motor működésről beszélünk,erre turbós turbódízel motor működésére hivatkozni
Na itt van a nagy bukfenc,a csúsztatás,a benzinmotor működésének összemosása,a turbódizellel.
Saját magad írtad le,hivatalos papírod is van a mérési eredményekről
Papíron: …(„legtomegmero feszultseg 4V, ataramlo levego mennyiseg 287.9 kg/h „)..Ebből világosan látszik,hogy egy! db légtömegmérőd van neked is,(és a linkelt képen is) a szívócsatornába beépitve
..”A szívócsatorna abszolút nyomásának,nevük lehet(MAF- MAP- légmennyiség - légtömeg mérő) érzékelője méri a szívócsatornában fellépő nyomásváltozásokat, amelyeket a motor terhelésének és fordulatszámának változásai okoznak.A mért jeleket az ECU-nak továbbítja,és az megfelelően beállítja a levegő/tüzelőanyag-arányt.”…
A másik, MAP-al jelölt cuccosnak amire körömszakadtáig görcsösen mutogatsz,a fentebb leírt működéshez semmi köze!
Papíron: …(”toltonyomas mert ertek (ezt veszi le a map szenzorrol) 148 kpa „)…A szívótorokba beépített kedvenc MAP-od, az a „turbónyomás érzelő”(mindegy minek nevezzük) az a dízel turbótöltésű motorok esetén a turbó töltőnyomást ellenőrzi azért, hogy a maximálisan megengedett töltőnyomást a motor ne érje el.Ezzel a motort védik attól, hogy a túl nagy töltőnyomás miatt ne legyen túlterhelve.( ennek nem az a feladata,hogy mérést végezzen a légszűrőház,és a szívótorok között.)
Mikor fogod már végre megérteni: állításoddal ellentétben,ez a cuccos a benzinesek szívótorkába nincs beépítve,nincs rá szükség! Nincsen turbó amire vigyáznia kellene!!”En nem irtam sehol hogy minek van koze a masikhoz. Mint olvashattad is, van az emlitett autohoz a ket alkatresz, ennyit irtam, ezeket linkeltem.”
Egyetértek.Valóban van,és van más sok 100 alkatrésze is.
Részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest