Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Pont ezt csinaltam es pont ennyiszer

Neked mi lett a verdaval a diagnozis?
(#37337) haddent trafora kaptam mashol is tippet. Ugyan ugy müködik, mint a halogen, csak sokkal nagyobb aramerösseggel csinal sokkal nagyobb fenyt. Nem lattam különbseget. Az erthetetlen, hogy ugye irtam, hogy a szerelö amikor nezte akkor neki egett....de ugye buzeraltak az egesz elejet, lehet par pofontol egy darabig megint ment a trafo....csak akkor meg idefele az uton tizen x oran keresztül jo volt? + az elözö 2 hetben jo volt minden reggel es este? es akkor most egyszer csak nem? Meg ugye amikor elöször kialudt reggeli indulaskor (nem is menet közben), utana soha nem villant fel, vagy nem volt olyan hogy müködött volna......szoval kontakt hiba nem igen lehet.....vagy haldoklott a trafo es a szerelönel valahogy meg lett veletlen birizgalva es egy utolso rugaskent meg tökeletes volt csere utan bö 2 heteig?

(#37335) zolikaDB nem a hütöventillator. A belsö levegö keringetö ventillator. Nekem sztem azt majd ki kellene cserelnem mert tipikusan "sz@ar mar ez a ventillator" hangja van
(ilyen halk cicergö alacsony fordulaton)....talan csapagyas vagy tudom is en....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Star Citizen
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Autós topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ilyen halk cicergö alacsony fordulaton)....talan csapagyas vagy tudom is en....