Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Nálam is a ráköltés opció lesz valószínű, mert az autó nagyon tetszik és ha ez elmenne, valószínű ugyan ilyet vennék megint - azzal meg lehet nagyobbat szívnék.
2 hónapos az autó, szóval nekem a ráköltés / időszak rátám nem lesz túl jó. Múlthónapban, olaj + szűrő (olaj, üzemanyag, lég, pollen) csere, most meg a fent említett vezérlés és hosszbordás görgőstül
Szóval úgy nagyjából 100-l többet költök a kocsira mint te. Bár én mindig is ilyen voltam, szeretem ha rendben van az autóm és inkább költök rá, mint hogy trélert kelljen hívni, vagy nagyobb baj legyen. Az omega-mnál is ez volt, 117e-t mentem vele 4 év alatt (most 347e. van benne - de a szüleim használják tovább) és "csak" a generátorm meg egy 7e. forintos kis érzékelő adta meg magát, de ezekre nem tud felkészülni az ember
Volt ismerősöm aki a vectrájába csak tologatta a vezérlés cserét, aztán el is szakadt neki a szíj (pedig akármikor megtehette volna, mert nem a pénz volt az akadálya).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval úgy nagyjából 100-l többet költök a kocsira mint te. Bár én mindig is ilyen voltam, szeretem ha rendben van az autóm és inkább költök rá, mint hogy trélert kelljen hívni, vagy nagyobb baj legyen. Az omega-mnál is ez volt, 117e-t mentem vele 4 év alatt (most 347e. van benne - de a szüleim használják tovább) és "csak" a generátorm meg egy 7e. forintos kis érzékelő adta meg magát, de ezekre nem tud felkészülni az ember
Volt ismerősöm aki a vectrájába csak tologatta a vezérlés cserét, aztán el is szakadt neki a szíj (pedig akármikor megtehette volna, mert nem a pénz volt az akadálya).