Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szia!
Ha 8 évet kibírt az akksid elég szép teljesítmény tőle. Valószínűleg megérett a cserére.Mindenesetre én azt szoktam javasolni hogy csere előtt érdemes műszerrel letesztelni,megnézni hogy a töltés megfelelő e,illetve nyugalmi helyzetben mekkora az áramfelvétele az autónak. Nálam előfordult már hasonló helyzet,nem indult az autó,öreg volt már az akkumlátor,lecseréltem,de a probléma megmaradt. Nekem a Vartával volt elég bajom,többet nem veszek olyat. Jókat hallottam az EXIDE akksikról,nekem azt ajánlották. Ha lesz zene az autódban érdemesebb egy picit nagyobb kapacitásút venni. Ja és vásárlásnál figyelj oda melyik oldalt van a pozitív saru.

Új hozzászólás Aktív témák
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest