Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
VMatteo
üzenetére
nyugodtan oszd meg, mert látom, kicsit felkorbácsolódtak az érzelmek

egyébként meg mindenki azt gondol, amit akar - a véleményemet leírtam. magam is nagyon lelekes vagyok ( most már egyre inkább csak voltam a témában) mert technikai kihívást láttam benne. cél sosem volt stock romot csinálni, de sikerült - és végig gondoltam, hogy vajon ez helyes-e. én már csak ilyen vagyok, lehet rám ezért haragudni, de megváltozni nem fogok senki kedvéért.
nyugodtan vigyétek tovább a szálat -- akinek segített, segített, akinek nem, nem. (személyeskedő megnyilvánulásoktól a későbbiekben is tartózkodni fogok, mert nem visz előre az életben
) -
poczabence
tag
válasz
VMatteo
üzenetére
Sziasztok!
Én írtam neki ezzel kapcsolatban. Picit ironikus, hogy pont én, mivel a másik topicban harcoltam a 2 év garanciáért az ügyfélszolgálatnál. Jelzem a tabom eddig teljesen gyári, nincs rajta root meg semmit. Nem is akartam volna, mert nekem így is jó volt.
A problémám a következő:
Elkezdtem letölteni egy közel 400 megás fájlt a tabletre, majd lefagyott és azóta nem kapcsol be. Ma reggel töltöttem fel, szóval tuti nem az a gond. A töltőre dugva semmit sem csinál. A számítógéphez csatlakoztatva csak egy CLOVERVIEW eszközt mutat, amihez nem talál drivert. A tab képernyője egyébként teljesen fekete.
Vigyem vissza garanciáztatni, ami 1 hónapig eltart? Esetleg Soma "gyári" romja megoldaná a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest