- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
_Soma77_ #1141 üzenetére
Felhasznaloi szokasok mindenkinel masak,elobb utobb mindenki radikalisan elkezdi csokkenteni amikor rajon miket is hasznal rendszeresen,a tobbi meg mind szemet. Termeszetesen en is futottam mar bele olyan dologba,hogy nem engedett telepiteni,de rajottem nem is kell annyira a progi,mert csak max 1x fogom elinditeni aztan tobbet soha.
A telefonom is 16 gigas es van rajta szabadon 1 giga mindig. 66 alkalmazassal 960 fotoval 200 dallal es 3 videoval.
Jatekbol a telefonomon van 9, az foglalja a legtobbet,de nem mondhatom,hogy durvan 4honap alatt 5x elovettem volna oket.Szoval kicsit feleslegesnek erzek mindig mindent a telefonra letolteni es igy vagyok tabletre is,csak azt toltom ra amit gyakran hasznalok es tenyleg kell. Attol,hogy ott a play vagy a telefomnal az appstore nem akarok mindent megszerezni. Ha valami mukodik es jo app azt meg nem cserelem,csak ha nagyritkan talalok jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest