Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus123
aktív tag
szóval nem mondtam hogy megtanulhatja a stílust, de sok mindent tanulhat belőle,pláne egy atom kezdő!
ugye értitek??? nem azt mondom hogy megtanulja,de sokat tanulhat....tudod,mint pl. amikor nyelvet tanulsz....értessz sok szót,de beszélgetni még nem tudsz egy idegennel,meg megsem érted mit mondd,csak néhány szavát.....
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
hát nem ilyen torkonütős gyakorlatok vannak...hanem pl. hogy hogy kell ütni...egyenest,horgot,felütést....hogy mozogjon közben a test,hogy legyen a láb,stb. Ezeket gyakorolhatod otthon is..(ugyanezek rúgásra is).Persze jó ha van valaki hozzáértő aki megmondja hogy most jól csinálod vagy sem,de hasznosak ezek a videók nagyon...
Pl. én küzdelmekből is rengeteget tanulok,látok technikákat élesben,és ezeket fel tudom én is használni....ezért már teljesen más szemmel nézek egy Pride/ufc/K1 meccset.Azokból is tudsz tanulni,hogy pl. hogy véd le egy ütéskombinációt,hogy támad,stb..... -
Versus123
aktív tag
sprayt,kést,viperát meg felejtsd el...csak a madaraknak van madárriogatásra....kés meg a legnagyobb baromság. Mit csinálsz vele? Leszúrod??? Vagy dulakodás közben ő szúr le vele??Vagy kórház vagy börtön lenne belőle....egyik sem vidám hely.
-
Versus123
aktív tag
válasz
Versus123
üzenetére
itt is van: Bővebben: link
itt meg a többi oktató dvd,szerintem rengeteget tudsz belőlük tanulni,főleg ha van egy edző partnered....Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
Otthoni tanuláshoz ajánlom Bas Rutten oktatófilmjeit. Nekem van 3,netről szedtem le. Egyik a karkulcsokat&fojtásokat taglalja,nagyon jó földharchoz. A másik egy komplett edző videó,kezdőknek,profiknak egyaránt,....videón bemutatja az alap rugásokat,ütéseket,hogy kell ezeket kivitelezni..nagyon jól magyaráz,sok gyakorlással tényleg rengeteget tanulhat belőle az ember. Vannak hozzá mp3-mak is,ahol ő magyaráz,ha pl. edzel valahol,akkor is tudd hallgatni(számokat mondd,annyit kell ütnöd/rúgnod a zsákra/levegőbe,vagy kombinációkat mondd...pl:left hook,right uppercut,right knee.) Nagyon jó tényleg. A 3. videó nagyon mókás de hasznos is: az utcai önvédelemről szól. pl. hs kocsmában neked esnek mire figyelj,hogy térj ki,hogy hasznosíthatod a berendezést,mi a leggyorsabb módja a gyerek lerendezésének,a helyes testtartás...talán ez a legjobb neked!!!
A videók címei: Bas Rutten:
Armbars&armlocks
MMA workout
Lethal street fighting
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest