Aktív témák

• Earl_Muttley

őstag

Nekem magam ellen kellene fogadnom.

Viccen kívül, ennyire semmi nem tud összejönni? És a legszebb, hogy már lassan annyira nem méltat senki, hogy sorry... Változzatok csak-nem egy emberből lett féreg. Én már nem bánok semmit a felszínen. Az alatt meg hogy mi van, az mindegy-úgysem hiányoznék valahogy senkinek szerintem. Mindenesetre valahogy nem fogom szerintem sokáig húzni ezt idegileg. Mit kell ígérgetni állandóan, ha nem vagytok képesek betartani? Főleg ha az ember készül is, ha lesz valami jó valamikor. Tudjátok mit? Nem érdekel az egész...

Az élet szép, meg a lófaszt szép... Azoknak szép, akiknek valami kibaszott nagy szerencsével minden rendben, minden klappol. Én meg kezdem nagyon roncsnak érezni magam. Idáig őszinte voltam mindenkivel, de most már az se megy. A filmekben ilyenkor van az, hogy a főhős vezetés közben elszív egy fél doboz cigit, majd szép lassan lenyugszik. De nekem kocsim sincs, meg nem is bagózok.

Feladtam. pedig napközben még minden rendben ment, olyan illúzióim voltak, hogy még egy poénosabb írást is kitettem, amit meglepően jól fogadtak. Jött az este, megkaptam azt a rossz hírt, ami az utolsó csepp volt, és kiakadtam... Néha nem csak a jó dolgok találnak be akkor-amikor a legjobban "szükség" van rájuk...

Már meg sem próbálom azt az álcát fenntartani hogy minden rendben van. Van egy jó ismerősöm, őt tudom még megérteni valahogy. Hasonlóan kellemes dolgok után otthagyott mindenkit aki rontotta az életét. Most itt él Bp-n, egyedül, se kapcsolat, se barátok, semmi. Meló-Haza-Ismétel. És él és virul. Van egy kicsi, ámde saját lakása, egy öregebb, viszont szintén saját kocsija. El tudnék én is így lenni. Csak akkor tényleg ne keressen senki, meg ilyesmik. Család se...

Valahogy a mostaniban az esett szarul, hogy az utolsó pillanatban és tapintat és minden nélkül. Igen, az én k#rva anyámat... És még amikor megkérdeztem hogy mikorra tegyük át, megint csak az előző mondatomat kell érteni. Nagyon régen tudott ennyi dolog egyszerre padlóra tenni, de most sikerült-több ember együttes erejével és munkájával.

Maradjunk annyiban hogy igyekszem nem hülyeségeket csinálni... De nem ígérek semmit, mert most előjött minden. Nagyon mélyről-amiket elfojtott rengeteg minden.

Lehet pár napra meglépek mindenhonnan. Telefonom van ha kell, aki tudja. Aki nem azt meg nem érinti.

2014.07.23-00:30

Aktív témák