Aktív témák

• Earl_Muttley

őstag

Szóval... Vegyük úgy, hogy rég írtam-és akkor is elég rövidet. Megvannak a magam okai, mondjuk úgy, hogy beiratkoztam egy képzésre, elfojtástanból. Mert már nem tudok sok minden érdekelni. Nyáron jogsizok, amellett max esténként a szomorkásabbik zenéimet fogom hallgatni, és írni, pont mint tavaly.

A legszebb az, hogy mire sikerül valakiről letennem, már arról is hogy jól orrba verjem, felbukkan. Ilyen a hitegetőgép is. Pénteken voltunk ilyen ingyenes előadáson... Na ott ki ült be majdnem pontosan elém? De megérte az a fej meg összerezzenés mikor ráköszöntem... "Majd beszélünk", azóta is beszélünk. Persze a legszebb hogy annyi fasz nem lógott a lába között hogy odajöjjön megbeszélni a problémáit. Mit hitt baszki, hogy lecsapom? (Mondjuk van egy tekintetem néha, de mellékes...)

Mindenesetre az hogy egy köcsöggel több vagy kevesebb az elbaszott kis életemben, az teljesen mindegy. Mert valamiért nekem sose lesz meg az értelme... Maximum a pénzszerzésre fogom, mint ahogy eddig is sikerült még néha magamat is becsapnom...

Pszichológushoz elkezdtem járni, abban a reményben, hogy segíteni fog... Pedig megfogadtam, hogy a barátaimmal osztok csak meg mindent.
    De ma már nagyon kevés emberben lehet megbízni...

Majd lesz, ahogy lesz. Ha lesz erőm, leszummázom ide mást nem magamnak, mi van velem fél éve...

Aktív témák