- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Szóval... Vegyük úgy, hogy rég írtam-és akkor is elég rövidet. Megvannak a magam okai, mondjuk úgy, hogy beiratkoztam egy képzésre, elfojtástanból. Mert már nem tudok sok minden érdekelni. Nyáron jogsizok, amellett max esténként a szomorkásabbik zenéimet fogom hallgatni, és írni, pont mint tavaly.
A legszebb az, hogy mire sikerül valakiről letennem, már arról is hogy jól orrba verjem, felbukkan. Ilyen a hitegetőgép is. Pénteken voltunk ilyen ingyenes előadáson... Na ott ki ült be majdnem pontosan elém? De megérte az a fej meg összerezzenés mikor ráköszöntem... "Majd beszélünk", azóta is beszélünk. Persze a legszebb hogy annyi fasz nem lógott a lába között hogy odajöjjön megbeszélni a problémáit. Mit hitt baszki, hogy lecsapom? (Mondjuk van egy tekintetem néha, de mellékes...)
Mindenesetre az hogy egy köcsöggel több vagy kevesebb az elbaszott kis életemben, az teljesen mindegy. Mert valamiért nekem sose lesz meg az értelme... Maximum a pénzszerzésre fogom, mint ahogy eddig is sikerült még néha magamat is becsapnom...
Pszichológushoz elkezdtem járni, abban a reményben, hogy segíteni fog... Pedig megfogadtam, hogy a barátaimmal osztok csak meg mindent.
De ma már nagyon kevés emberben lehet megbízni...Majd lesz, ahogy lesz. Ha lesz erőm, leszummázom ide mást nem magamnak, mi van velem fél éve...
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÚJ 2K CORE I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó makulátlan oem KFA2 3060 1-click OC 12Gb
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ SM-X610N 5G 12GB RAM 256GB
- Eladó 16GB (4x4 GB) DDR3-1600 Patriot G2 Series Kit memória dobozával együtt. Ár: 7.990 Ft
- Elqadó Sapphire RX480 Nitro+ 8gb vagy csere routerre.
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest