- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Szóval... Vegyük úgy, hogy rég írtam-és akkor is elég rövidet. Megvannak a magam okai, mondjuk úgy, hogy beiratkoztam egy képzésre, elfojtástanból. Mert már nem tudok sok minden érdekelni. Nyáron jogsizok, amellett max esténként a szomorkásabbik zenéimet fogom hallgatni, és írni, pont mint tavaly.
A legszebb az, hogy mire sikerül valakiről letennem, már arról is hogy jól orrba verjem, felbukkan. Ilyen a hitegetőgép is. Pénteken voltunk ilyen ingyenes előadáson... Na ott ki ült be majdnem pontosan elém? De megérte az a fej meg összerezzenés mikor ráköszöntem... "Majd beszélünk", azóta is beszélünk. Persze a legszebb hogy annyi fasz nem lógott a lába között hogy odajöjjön megbeszélni a problémáit. Mit hitt baszki, hogy lecsapom? (Mondjuk van egy tekintetem néha, de mellékes...)
Mindenesetre az hogy egy köcsöggel több vagy kevesebb az elbaszott kis életemben, az teljesen mindegy. Mert valamiért nekem sose lesz meg az értelme... Maximum a pénzszerzésre fogom, mint ahogy eddig is sikerült még néha magamat is becsapnom...
Pszichológushoz elkezdtem járni, abban a reményben, hogy segíteni fog... Pedig megfogadtam, hogy a barátaimmal osztok csak meg mindent.
De ma már nagyon kevés emberben lehet megbízni...Majd lesz, ahogy lesz. Ha lesz erőm, leszummázom ide mást nem magamnak, mi van velem fél éve...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged