Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz emvy #57808 üzenetére

Találtam egy ilyen biciklit, ami nagyjából megfelelne a feltételrendszeremnek, és még tetszik is. Megnéztem élőben, meg is emelgettem, mentem is vele egy kis kört az üzletben, ügyes kis szerkezetnek tűnik, és nem láttam rajta semmi kirívó disznóságot (kábelek a vázban elvezetve, nem túl nehéz, kényelmesnek is tűnt, ilyesmik). Ez nagyon gáz? az egyetlen dolog, ami bennem felmerült kétségként, hogy csak háromsebességes a váltó, illetve nem bánnék egy agydinamót, bár végülis lehet, hogy még egyszerűbb is, ha veszek egy készlet ledes-elemes levehető lámpát. Nem tervezek hegyi túrákat, de azért kisebb dombok akadnak a környéken. Persze ahova a gyerekek nem tekernek fel, oda én sem fogok, tehát megintcsak mindegy lehet az ilyesmi...

Voltunk egyébként egy nagyobb "biciglibótban" is, de elég kétségbeejtő a kínálat, túltengenek a teleszkópok, meg a láncváltók, amiken meg nincs ilyen, az szinte mind félkör alakú kormánnyal szerelt echte falusi parasztbicikli, amelyiknél egyrészt borzasztóan otromba az üléspozíció, másrészt a kormánnyal minden kanyarodásnál szétverem a saját térdem, harmadrészt a fura kormányfogás miatt imbolygok vele, mint Jani bácsi a hegyről hazafelé borfejtés után.

p

Új hozzászólás Aktív témák