- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang #47953 üzenetére
Daráld le a háztartási keksztet, és keverd össze reszelt almával. Gyerekeknek szokta ajánlani a gyerekorvos, de megmondom őszintén, ha komoly gond van, én is ezzel próbálkozom, amikor már egyáltalán tudok enni, de azért ajánlatos még nagyon kímélően próbálkozni csak.
Ami a kolléga nyugdíjasokra és inaktívokra vonatkozó kétkedő megállapítására vonatkozik, arra meg csak annyit mondanék, hogy dehogynem, tessék csak figyelni. Amit meg a jelenlegi ellenzék művel, attól meg aztán tényleg a jósors mentsen meg mindenkit. Szóval nem mintha lenne használható alternatíva bármelyik oldalon, az a szintű fákáp ami otthon van, az szerintem 20 éven belül kibogozhatatlan.
Amire kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, az a mostani navos ügy, nem mintha számítanék következményekre...
Szerk.: És ahogy elkezdek böngészni, rögtön ott is az elemzés!!!négynégynégy!444!!!
p
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Pttypang #47953 üzenetére
Nézd, azt csinálsz amit akarsz, nem akarok beleszólni túlságosan, de ha ne adj' isten bélfertőzés, akkor az 2-3 nap alsó hangon, mire kijön rendesen.
Persze nem én mondom meg mit csinálj, csak segítségképpen írom.
@FehérHolló: én campylobacterrel eljutottam a körzeti orvosig is, meg aztán az ügyeletre is meg a kórházba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest