Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #36764 üzenetére
Hátszél se volt, időnként előzgettem a kamionokat is visszakettőpadlógázzal, és vittem egy 110 kilós barátomat is, cuccokkal. Viszont sehol nem lehetett igazán gyorsan menni, meg nagy hegyek voltak, kanyargós volt az út, így nyilván sok motorfék volt benne.
@Defranco: Többször is voltam, 2005-ben és 2007-ben is. Most az utóbbiról beszéltem, akkor mentünk az én kocsimmal, egy zseniális REd Hot Chili koncertre, Katowicébe.
De ha már arra jártunk, voltunk Wroclav-ban, Krakkóban is, és megnéztük a Wieliczkai sóbányát is.
@Viszlát: Suzukit akarsz venni a faternak?
@Bandus: függvény mindenre van
Én pl. már 2000-ben is excellel generáltam a lottószámaimat
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Temu
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Robot Vacuum S40C
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest