- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
van egy fasza excel-táblám, ami azt mutatja, hogy a fizetésem közel felét, nagyjából a lakásom jelenlegi értékét fizettem be az államkasszába az elmúlt 5 évben. (nem számolva ide a magánnyugdíjpénztári járulékot)
És mit kaptam ezért? Semmit. Beteg nem vagyok, de a beteg nagyszüleim sosem kapják meg azt az ellátást, ami járna nekik, súlyos hálapénzek nélkül már sajnos nem lennének velünk.
Az utak szarok, szétesik rajta a kocsim, a tömegközlekedés megbízhatatlan és lassú és drága, az iskolákban pedig egyre hülyébb gyerekekeket képeznek, egyre színvonaltalanabb tanárok. Még soha egy fillér adókedvezményre nem voltam jogosult, az állítólag ingyenes diplomámon kívül soha egy fillér támogatást nem kaptam az államtól.Ha annyival kisebb lett volna az adó, hogy ennek a befizetett összegnek csak a 20-25%-a nálam maradt volna, most zsebből ki tudnám fizetni a lakáshitelem...
Ez egy ilyen ország, aki vihetné valamire, azt az állam eddig megfojtotta, és oda adta azoknak, akik sose vinnék semmire. Most talán ez még megváltozhatna, bár szkeptikus vagyok, olyan áron adót csökkenteni, hogy cserébe lenyúljuk a nyugdíjmegtakarításokat, azért, hogy elköltsük, továbbá elporlasszuk az országunkkal kapcsolatos nemzetközi bizalom maradékát is a kiszámíthatatlan gazdaságpolitikával és jogi környezettel, ez egyszerűen túl nagy ár, és nem látom, hogy hol lesz ennek vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest