Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Ó pontosan tudom mire gondolsz. Nemrég jöttünk meg az Aldiból.
Szinte minden terméknek német neve van, német leírással és így tovább. Akartam zacskós levest venni, de fogalmam se volt melyik milyen (a kép alapján nem tudtam eldönteni). Ahhoz meg már nem volt kedvem, hogy mindegyiknek a hátulját végigbogarásszam hátha ragasztottak rá egy cetlit magyarul.Viszont vettünk valamilyen fagyasztott csokoládéval töltött gombócot. Na, abból is volt 4 féle. Egyedül a csokit ismertem fel. Minden felirat németül volt, az árcédulán se volt kiírva, hogy milyen fajták vannak. Fogalmam se volt milyen a többi.
Azért ez nem kicsit bosszantó. (kell nekem oda menni vásárolni...?)off.: igen a gazdaságpolitikában is benne van a politika szó, plusz én említettem az "állam" szót a törölt hsz-emben. Én hibám.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest