- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ha kikészít a hely inkább keress másikat, a magas fizetés nem biztos hogy ér annyit, hogy tönkremenj idegileg. Az is lehet, hogy túl nagy ugrás volt, túl sok az ismeretlen új dolog, amit hirtelen meg kéne tanulni, vagyis már tudni kéne, de lehet csak nagyon megijedtél valamitől. Fejlődni is kell értem én, de az ütem nem mindegy, az előző munkahely meg a mostani közöttit keresgélj ha van rá energiád.
-
kraftxld
félisten
Tudom könnyű mondani, de egyszerűen nem kell parázni. Csak magadat idegeled/hergeled vele, ha meg gáz van a nyelvvel úgyis utána kérdeznek és megkérnek, hogy mondd el mégegyszer.
Velem is volt ilyen a legelején pár hétig, de azóta már elég nyugisan veszem a dolgokat. Jó, néha azért van bennem para, mert van pár meló amikor ha rossz helyre kattintanék másnap már lehet újságcikk lenne belőleCsak lazán profi módon kell intézni a dolgokat és ennyi.
-
Algieba
őstag
Kívánom, hogy jöjjön el az az idő, amikor ez az egész globális gazdasági lufi a valótlan pénzekkel együtt, amiknek már rég nincsen anyagi fedezete, omoljon össze, és az erősebb "kutya" élje túl a lázadásokat, forradalmakat, háborúkat és egyéb szokásos végzetes rendszerhiba jelenségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- VGA kibeszélő offtopik
- PayPal
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest