- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor a távhőnél mit mondanál..
Igaz, a fűtést legalább a jelesebb napok alkalmával odacsavarják neki, de akkor éget a radiátor, egyébként meg csak simán meleg, de ugye az alap panel radiátor se radiátor, csak valami csonk, még nem is megy rajta keresztül a meleg víz, csak valami végpont szerűség, előtte meg átkötés van... -
válasz
FehérHolló #49872 üzenetére
Biztos orultek nektek a statisztak
-
válasz
concret_hp #49717 üzenetére
Ha meg sikerul..
-
válasz
bandus #49661 üzenetére
Beszélgetni az idősekkel, akiknek természetesen előtte átadod a helyedet mikor 16ozás után hazafelé tartasz..
Rendeltem valami ebayről, magyar, pesti eladó, adott egy nyomkövetési számot, azt írta, hogy ajánlva adja fel, de a drága magyar posta online felülete azt válaszolta, hogy nicns ilyen azonosítójuk.. Ez megszokott?
Nem nagyon aggódom a csomag megérkezése miatt, csak eddig egyszer se kaptam ilyen remek kis követési kódot, gondoltam megnézem, hátha látok valami érdekeset.. -
válasz
FehérHolló #49630 üzenetére
Kis kínaiak lesznek beszerelve?
-
-
válasz
Tothgera30 #49487 üzenetére
Nekem is van rokonom aki nyelvvizsgára szokott felkészíteni diákokat, innentől majd akkor tarthat az apeh mesterektől
-
válasz
szőröscica #49465 üzenetére
Ennel jobbat? O.O
-
válasz
concret_hp #49416 üzenetére
Könyvtár?
-
válasz
concret_hp #49208 üzenetére
Varom, mikor fognak a memoriakra ramenni -.-
-
válasz
BlacKSouL #49204 üzenetére
Részletek.. Mondjuk gyalog is egy alom lehet kozlekedni.. Szerintem ha bejon a ho itt is rendesen, a munkas bakancsomban fogok munkaba jarni, jol jon az a csuszasgatlos kialakitas, tavaly mar megtapasztaltam. Iskolaba meg marad a csuszkalas
Az erdekes az lesz, ha a busz megint nem tud majd feljonni Miskolc gyonyoru lakotelepenek, az avasnak a tetejere mert visszacsuszik az emelkedon..
El lehet kepzelni, milyen fejet vagnak az utasok, mikor kinezve az ablakon azt latjak, hogy a bokrok rossz iranyba mennek -
válasz
FehérHolló #49070 üzenetére
Lassan lejar a 2 ev amig lehet igenyelni, es gondolkodom, hogy meger-e nekem 5k-t h kiallitsak O.O
-
majdnem koltoi kerdes: ecdl jo vmire?
-
válasz
Winner_hun #48866 üzenetére
Talan lassan mar annyi szivas lesz vele, hogy megeri az otp magasabb dijait kifizetni inkabb? Persze junior szamlaskent konnyen beszelek, nekem meg alig kell fizetni vmit a sima szamlasokhoz kepest
-
válasz
szőröscica #48781 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy egy ebook olvasóval szerintem éjszakás műszakban eléggé bele tudnék darálni bármibe
De már így is rengeteg ötletem van, hogy mit kéne csinálni..
Ezek közül pedig nagyon kevés valósulhat meg bizonyos időn belül, egyenlőre csak tolódnak, de a lista meg egyre hosszabb -
válasz
Integra #48759 üzenetére
~2000 napja nézelődök, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, én is láttam már itt pár dolgot, csak nem maradnak meg nekem ezek, mert nem tekintem túlságosan kiemelkedőnek ezeket. Inkább egy minden fórumra jellemző tulajdonságként tekintek rá.
A konfliktusok kerülése pedig nem mindenképpen gerinctelenség, csak egyszerűen van, hogy nem éri meg a befektetett energiát a vita. Rengetegszer volt már, hogy fél oldalas hsz-t írtam, de végül nem küldtem el, mert rájöttem ,hogy értelmes vége úgyse lenne, nem fogom ezzel megváltoztatni a másik embert.(#48760) tope
Érdekes halál, már-már vicces, hogy pont autóbaleset..(#48761) peterkeT
Ha szépen virágnyelven megalázom, aztán az érintett fél átmegy személyeskedésbe, szép nagy betűkkel ír egy hsz-t, amiben elküldi a rokonságomat is velem együtt melegebb éghajlatra, érdekes foglalkozásokat űzni, akkor jó kérdés, hogy én csak egy szóbeli figyelmeztetést, vagy esetleg semmit se kapok? Míg a másik fél értelemszerűen pihenőt kap. Vagy ezt a moderátor elképzelésére bízzák, hogy megbünteti-e esetleg a virágnyelven alkotót, nem csak a másik felet?(#48763) EQMontoya
Miért, talán csak nem tortát dobáltál a modikra irl? -
Ezaz, most pedig sikerült megfáznom..
-
válasz
FehérHolló #48587 üzenetére
Remek, akkor már csak az infókat kell kinyomoznotok
Habár nem csak a pushup csaj van a képen, szóval nem is tuti, hogy rá gondolt, csak mindenki rá gondol, mert ő van középen? -
válasz
Lortech #48317 üzenetére
A diákoknak, akiknek az életképük így nagy hirtelen annyi, hogy valami gyárban fognak melózni napi 8 órát, utána elmennek inni, na nekik a csocsó, xbox igenis nagy szám, főleg, ha valakinek a saját irodájában vannak ezek
A szakmai képzés viszont épp arról szólna, ha már ugye másra nem elég az idő, akkor az alapokat meg tudják adni, hogy ne a főiskolán, egyetemen szenvedjen vele a delikvens, ahol talán senki se segítene benne. Vagy teljesen normális, hogy 1 éves szakmai képzés után is ugyanúgy esik be a felsőfokú oktatásra, mint aki rögtön érettségi után érkezik? o.OIgen, az általad említett cég vezetője jött ki tudtommal
Azt az előadást talán szívesebben meghallgattam volna, habár a ME-től érkezett előadó is jó előadást tartott, csak inkább közismert dolgokat mondott el, semmi újdonságot nem hallottam.
-
válasz
kételkedem #48298 üzenetére
Urambátyám?!
(#48300) 7
Szegényt embert még a hammer is sújtja!! -
Ma voltak drága iskolámban a helyi egyetemről fejet tágítani, hogy mennyire jó dolog is oda menni, stb.
Nem is ez lenne a lényeg, hanem más osztályoknál is voltak, más bemutatók is voltak, habár én kissé érdekesnek találom, hogy a helyi szoftvercég vezetője nem az infós, hanem más szakmás diákokhoz ment be előadást tartani...
Erről az előadásról az osztályfőnökünk nekünk is felvázolta, hogy mit mondtak el, kényelmes munkakörnyezet, felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusokat keresnek folyamatosan, programozói munkakörbe főleg.
A meglepő számomra az osztályom ~60%-nak a reakciója volt, akik leakadtak a kényelmes munkakörnyezet leírásánál, hogy lehet xbox is az irodádban, meg hasonlók. A további magyarázat, miszerint értelmes, hozzáértő programozókat, főleg orvosi eszközökhöz készítenek programokat a cégnél, valamint megbízható embereket várnak főleg, már sajnos nem jutott el az osztály azon részéhez. Fura, az ember, aki nem tudja, hogy határozunk meg egy változót c#-ban, vajon miért képzeli, hogy ő majd választhat, mit szeretne az irodájába az adott cégnél?Félelmetes az emberek képzelőereje..
Viszont ezután elgondolkodtam komolyan, hogy mégis meg kéne próbálnom az egyetemet, persze nem a programtervezőt, csak a "sima" műszaki informatikust, említették, hogy ha az első 2 félév után ki is bukom, annyit már enyhült a hallgatói szerződés, hogy ekkor még nem kell visszafizetnem a tandíjat.. -
válasz
parandroid #48280 üzenetére
Micsoda dolgokat meg nem jegyeztek rola
Nekem is kene menni fogorvoshoz, szerencsere meg az iskola miatt ingyen van, meg normalis is a doki, eleg ugyes -
válasz
concret_hp #48227 üzenetére
Akkor én rossz turista voltam
-
válasz
haromegesz14 #48092 üzenetére
Mentsegem van ra, hat nem epp megfelelo eszkozrol probalkoztam, meg nem ugrott be a link kodja
-
válasz
haromegesz14 #48090 üzenetére
http://www.moneyandshit.com/wat/
-
válasz
parandroid #48066 üzenetére
Oktatasi teruleten az egyhaznak megis sikerult megvetnie a labat ismet, az atvett iskolakat szepen felujitjak, es a diakok is fegyelmezve vannak. Ezt sok sima allami iskola nem mondhatja el magarol. Igy a szulok, akiknek nincs mas lehetoseguk inkabb bejarnak a heti egy templomlatogatasra meg hasonlo aprosagok, cserebe talan ertelmesebb nevelest kap a gyerek. Mivel ugye a 2 szulo dolgozik, tulorazik, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest