- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush #6809 üzenetére
Légy merész és nagyvonalú - kockázat az élet sója
Én speciel lottózom
-
Bubu79
addikt
"Mert kihalt minden, zene se szól Nincs Beethoven, nincs rock'n'roll"
Ma is foci van?
Tim82: Nem, de azért bírunk
RoyalFlush: Sose lesz vége...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #6787 üzenetére
Utána is folytatom, legalább egyedi lesz a megjelenésem
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
***NE OLVASD EL, NEM ÉRDEMES!***
Átlagos délután volt, a Nap sütött, Béla néni az ötödiken úgyszintén, valami kelt tésztás sütemény lehetett - bár a bodor fekete füst, mely az ablakából szállingózott kifelé elrejtette igazi valóját...
Csend volt, leszámítva néhány elvetemült énekesmadarat, kik hajlamosak voltak holmi koncertteremnek nézni a nyílt eget, trillázván tudatva a világgal, élünk még.
A küldetés egyszerű volt, becserkészni a nem túl messze lévő üzletet, megvenni a kívánt termékeket, majd hazasurranni...Egyszerűnek hangzik, de...
És ez a "de" az oka mindennek...
Főhősünk, Metál Mackó elindulván riadtan fedezte fel azt a sok bárgyú népet, akik az utcán járva a világ elé tárták egyszerű gondolataikat...
20 év környéki macsó, cicababával:- De miééért nem veszünk úúj rucit, mindenki úúúújban lesz...
- De miér köllene má' neked is mindig újban lenned??
Eddig és ne tovább, elhaladt főhősünk a pár mellett, bárgyún vigyorogva, vigyázván, nehogy belső hahotája kiszabaduljon, elsöpörvén mindent és mindenkit.
Tizenéves leányhorda:Ezt inkább nem részletezném, de a sok hűb+ és k.anyád csak úgy repkedett ide-oda, Hősünk, mint Szőr Robin, ím elfutott vala...
Találkozott még Sárga Angyallal, ki egy bank autóját mentette sürge, sajnos nem pénzes járgány volt, pedig bizonyára akadtak volna páran, akik szívesen segítettek volna a szállítmány megmentésében...Még szerencse, hogy a bolt közel van, Mackónknak pediglen hosszú a lába, így több érdekességgel nem találkozott, bár el kell ismerni, az első meghatotta rendesen
***NE OLVASD EL, NEM ÉRDEMES!***
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft #6721 üzenetére
Háddevau
Semmivan.
Véncsont rámutatott egy figurára, hogy új hírszerkesztő. Én meg nekiálltam nyomozni, hogy mégis hol látta - de az impresszumnál nem találtam.
Aztán kicsit böngészgettem a címlapon a hírek között és mit tesz Isten? Mindjárt az elsőnél a szerző nevénél az említett figurát találtam. Ennyi.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #6713 üzenetére
Lemaradtam - hol találtad? Néztem az impresszumnál, de nem lelem a jóembert
Megvan már...
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló #6705 üzenetére
Írj a kettesről - hátha megkönnyebbülsz miután kiírtad Magadból
Ha Magadba temeted, örökké kísérteni fog...#6708: Ezt írtad: "csak át kellene élni megint azt a 3 évet..." Nem úgy hangzik, mintha tényleg megkönnyebbültél volna...
-
Bubu79
addikt
No szóval - a kérdést Neked szántam:
Mobil1-et hörpöltél reggelire, hogy így pörögsz? Nem félsz, hogy elszállsz? Mondjuk úgy hétcsillió fényévnyire és nem kapsz GPS-t a visszataláláshoz...
Felmosó vödörnek ideális lennél
Verus: Mit kapok a két napja tanusított lovagiasságomért? Esti puszi?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #6571 üzenetére
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Akkor ennyi - "In nomine patri et filli et spiritus sancti...", béke Veled Kuka, hiányozni fogsz
Sárkány? Arról lemaradtam - házi jellegű? Mert attól tartok, sodrófával járós, kiabálós - hujujujj
Hülye vicc, de igaz
bolondember: Macskánál megszokott - akkor egy elfajzott jetivel van dolgunk? Yettenetes
-
Bubu79
addikt
Ne nyalizz, erről már lecsúsztál Szőröstalpú
Kuka: Neked már véged van, mint a botnak - ha a korbács nem végez Veled, akkor jön poffsoft a hidraulikus préssel, én meg a plazmavágóval, úgyhogy felveheted az utolsó kenetet
Verus: Naná, a kihívások medvéjét találtad meg - képes árkon bokron elmenni, ha úgy adódik, nem állíthatja meg sem vihar, sem szél, sem oszlop
-
Bubu79
addikt
Öööö - támogatom az indítványt - mivel kezdjük? Első lépésben ha csak félig töltjük fel az akksiját az nem túl gyenge kezdés
Másodszor jöhetne egy olajmentesítés a görgőiből, hogy nyikorogjon ha épp száguldozik, valamint egy heti zsír elvonás is jól hangzik szvsz
További ötletek?
Melyik szimpatikusabb Neked - a plazmavágó, vagy a kisflex?
#6534: Azt nem, az túl gyengusz - kalapácslakkot bármelyik vasedény boltban kapni
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #6501 üzenetére
Megfutamodsz?
Az én bőrömet most készülnek preparálni...
Thrawn: Ez a medve látott már pár dolgot, szét is szedett pár dolgot és össze is rakott pár dolgot. Ezek a dolgok nem feltétlenül voltak ugynazok a dolgok, de nem hiszem, hogy egy Csipogó Centrifuga kifogna rajtam
Verus: Hang ember Vagy, úgysem mered
-
Bubu79
addikt
Megint?
A Múltkor már mutattam egész alakos képet, de nem tetszett senkinek, még rákérdeztek arra is, hogy hova lett a nagyszerszám
nike_: Ja, jól nyomod, metálban utazom
Metálmackó a'la Rózsaszín Pitbull
Véncsont: De.
Bolond: Látom
Kuka: Ne írj így, mer' nem tudom elolvasni
Szia Rarri
-
Bubu79
addikt
Szép estét - jöttem megint megölni az ON-t
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #6365 üzenetére
Ha már így megkértél rá:
Kedves Verus
Mikulás kicsit elnézte a címzést, ezért nekem szeretné odaadni a Te játékszeredet, de én, mint mintabocs továbbítom Neked az üzenetét és természetesen a Mikulás náspángolás örömeitől sem fosztanálak meg Téged
Tehát:
"kedves verka stop leveledet megkaptam stop korbaacsot viszem stop termeeszetesen a helyszinen kiproobalhatoo stop de keerlek ne uus nagyot stop szeretettel melyben nincs stop mikuka stop"
P.s: Ha nagyon zsibbad már a karod, csak szólj, átveszem
-
Bubu79
addikt
Meg fogod oldani - ha elakadsz legfeljebb felhívsz, addig bedobok pár sört, mert utána világ összes nyelvén tárgyalóképes vagyok
Az esőben pedig nem sétálni kell, hanem énekelni
Üdv Neró
BlueMerle: Sajnálatos módon nálunk az euró nem hivatalos fizetőeszköz, úgyhogy fájdalom, de a hölgy nem köteles elfogadni, noha lehetett volna jóval rugalmasabb is, ha van egy csepp esze.
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #6335 üzenetére
Sajnos a szövegét nem értem, de érzésem szerint arról szól, hogy a minden sokszor kevés - gyanítom érted mire gondolok...
Valamiért ez jutott eszembe erről a videóról:
"Aki jobban szeret, az alul marad és szenvedni kényszerül. - Ismeretlen" Fogalmam sincs miért...
A zene gyönyörű...
BlacKSouL: Szerintem a képek Neked is beszédesek lesznek...
Verus: Fel a fejjel
-
Bubu79
addikt
NoLF: meleg, nedves
És erről fejembe jutott egy mondás is, hogy mennyire lehet igaz, azt nem tudom, de egészen jól hangzik szvsz:
"A nő olyan, mint a hurrikán: amikor jön meleg és nedves, amikor megy viszi a házat és az autót..."
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #6290 üzenetére
Beszéljünk csuporról, arról a fajtáról, ami felett két kanna is figyel
#6292: Neked is ott a helyed, túl hamar rávágtad a megoldást
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #6279 üzenetére
Na jó, de mindjárt egy rakás pasi iránt?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #6267 üzenetére
Férjhez megy
Lemaradtam...
Inkább palacsinta
-
Bubu79
addikt
Szép estét ON népe
-
Bubu79
addikt
Nézd - ha olvasgatod a topikját, fel fog tűnni, hogy páran megpróbáltak rámutatni arra, hogy nem biztos, hogy jó nyomon jár a probléma megoldásában. Többször. Erre jöttek olyan válaszai, hogy csak azt a törvényt tartja be, amivel egyetért. Szerinted?
De tényleg leakadok a témáról, mert így is fáj a fejem, úgy felszökött a vérnyomásom...
El, melóba - jók legyetek
-
Bubu79
addikt
Bevallom őszintén többszörösen érintettként nem kicsit húzott fel a témaindító a kardoskodásával.
A meggyőződésével hogy úgy mondjam nem kifejezetten szimpátiát indított meg részemről - lévén, hogy én is találtam már kulcsnyomot az autómon és rohadtul nem örültem neki, mert egyrészt iszonyatosan ronda, másrészt kiba... sokba kerül a javítása.
Azért, hogy neki legyen egy jó napja.Kuka: Befejeztem.
Aktív témák
Hirdetés
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest