Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
7
addikt
Nekem mennem kell. Sziasztok!
-
tildy
nagyúr
válasz Pisztillus #43280 üzenetére
Tényleg a béres csepp az hasznos dolog? Mármitn ártani nem árt , ugye?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
venember83
nagyúr
Hogy egye meg a fene a sendspace oldalt. Legalább hatodjára próbálok letölteni pár doksit, de: Sorry, the free service is at full capacity. S persze a próbálkozások közt egy perces szünet van.
-
Pisztillus
senior tag
A Béres Csepp az más kategória. Aki szedi, mint pótolja a hiányzó nyom- és mikroelemeket, melyeket nem biztos, hogy a táplálkozással beviszünk.Így biztosítja ezeket az anyagokat az immunrendszer sejtjeiben termelődő enzimeknek. Tehát semmiféleképpen sem káros, sőt, mivel az említett anyagokból folyamatos bevitelt biztosít, mindenképpen hasznos.
Szia, yetike!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
bnss
veterán
Szaisztok, szép estét!
Végre versenyautók közelében voltam.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
én tapasztalatból tudom mondani, hogy tényleg hasznos. monnyuk nem igazán akkor érzed, mikor szeded, hanem amikor hosszabb ideig kihagyod. "hozzászoksz" a jóhoz.
én akkor hagytam abba a szedését, amikor a 100ml-es ára 2000ft fölé ment, előtte 2-300 ft volt.
tim úr: bármelyik sportboltba bementem, csak néztek rám bután, mikor rövidgatyát, vagy bermudát kértem. nem volt sehol... aszongyák az nyáron szok vanni. ilyen hülyeséget, hogy csak szezon előtt egy kicsivel, és szezonban lehet valamit kapni, közben nem. úgyhogy szépen megvarrtam a meglevőt, ha már egyszer van varrógépem.
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #43313 üzenetére
Az nem biztos, hogy segít - lehet, hogy a kenyérpirítóval, vagy a mikróval gerjedt össze
Bon3ss: Az biza szép kis kórus lehetett
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nike_
addikt
Hm, nem is rossz ez a zene attól hogy gyerekes a klipje...
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Hát igen - összejöttek páran
Azért maradjunk annyiban, hogy nem átlag csaje
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Akkor mindent bele Kell ugyan egy nagy adag mázli is ahhoz, hogy feltörhess, mint a higany, de miért is ne?
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #43327 üzenetére
szia!
egy valamire való ütő, olyan 25k (ez még csak az éppen használható kategória), legalábbis ennyi körül néztem anno, amikor még érdekelt a téma.
-
Bubu79
addikt
És hát mint tudjuk az ütő nem elég - nem árt egy asztal is mellé, amin lehet gyakorolni - lehetőleg fedél alatt, mert az nem túl praktikus, amikor a röppályába bele kell számolni az orkánt is
Grundon nem lehet felkészülni - kell egy terem is, ahol ez megvan - és az igazán profiknak otthon is akad asztaluk
kételkedem: Ki ne hagyd a sorból a megszállott HI-FI bolondériát
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Azt a kaporszakállú! 25+ K HUF
Péter, téged sok minden érdekel(t) WRC, asztali tenisz Nem mintha kizárná egyik a másikat, csak első hallásra messze vannak egymástól.
Bubu: nem vagyok még elég régen itt ahhoz, hogy ezt is tudjam!
Esténként olyan lassú a PH!, hogy mindig elmegy a kedvem a fórumozástól. Tudom, hogy a motort építik, no és az új szolgáltatásokat.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bnss
veterán
válasz Bubu79 #43329 üzenetére
Itthon nincs asztal, és a környéken sincs sok szabadtéri, amik - ahogy te is mondtad - szeles időben alkalmatlanok, nem is beszélve a felületükről.
kételkedem: a ping-pong csak egy kisebb fellángolás volt, a rallye mondhatni már az életem része, függő vagyok.
Örülnék annak is - nagyon -, ha már az N-es paripával közlekedhetnék kilinccsel előre.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #43330 üzenetére
Be kéne nyomatni a szervernek egy speed-et, vagy esetleg a gazdaságosabb orosz verziót - az uzsgyit
És én még nem értettem, hogy mitől szőrös belülről a monitorom - mindkettő...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Hu
Nyakamtól valami bizsergés indult, elkezdtem szédülni, ajulásközeli feeling, jött egy jó adag hányinger majd melegem lett. 2-3 perc alatt. A bizsergéses szédülés régebben volt már amikor régebb óta nem ettem, gondolom a vércukorszintem esett egyet. Akkor ájulás közelében is voltam, leülés segített.
Mitől lehetett ez? Kajálás után 5-10 perccel történt mindez.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #43333 üzenetére
Minden bizonnyal a vércukor szinted ugrál le-fel.
Hátha pisztillus is olvassa, és kijavít, ha esetleg tévednék.Bubu: a jó meleg CRT monitor tetejét nem véletlen szeretik a macskák
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
Nem érted a koncepciót - a lényeg nem az, hogy szem előtt legyenek, hanem hogy a monitor teteje meleg Általános jelenségnek tűnik [link]
Bakker bundás állatok, de úgy szeretik a meleget, hogy az valami félelmetes...
Van, hogy a radiátort is fűtik
Az uzsgyi pedig szakállas - csodálom, hogy még nem hallottad
Eh - látom Kételkedem is írta már...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #43335 üzenetére
De nekem ne ugráljon, maradjon nyugton
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #43337 üzenetére
Mutasd meg ki az úr a házban!
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne legyek kemény? "Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #43338 üzenetére
Ízirájder öcsém, ízirájder
Hát - nem éppen kapkodó idegbeteg a PH! - lehet, hogy TV-zés lesz a vége...
-
Racecam
nagyúr
Meló nagyrésze letudva, vót valami?
(Bár erre a kérdésre nem szokott senki válaszolni... )Com'è diverso il mondo visto da qui
-
1010
őstag
szarok az uj mac notik
ne vegyetek,
valaki irta hogy kar vanni mar nem tom ki volt
de regit vegyen,lehet emg kapni osk helyen bontaltnaul vagyis ujan,
macbook airt lehet ujan de a tobbit ne
-
1010
őstag
tok gaz az oreg steve,hadja ezt
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest