Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz kételkedem #34901 üzenetére
Köszönöm, negédes szavak ezek most nekem
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #34872 üzenetére
Ez nem az Ettol fuggetlenul ritkan latom Esmeint ugy, hogy nem erti a film egy reszet, egy ora kellett neki is mire belerazodott.
Volt par szep skot, meg egyeb akcentus is....
Hasonloan kellemes volt ilyen szempontbol a Sherlock is...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
frame>24
addikt
Höhö, megérkeztek Bulgáriából a Krími-kongói vérzéses láz - kórokozóminták. Akit (nem)érdekel, itt találhat róla pici infót a lap alján...
Úgy is mondhatnám, hogy "There Will Be Blood..."▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
Tothgera30
Ármester
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #34910 üzenetére
keménycsávók - munkáskesztyűben.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #34908 üzenetére
Akkor ne nezd majd meg a PoP Sands of timeot sem... Nem jonne be neked
En viszont jovo heten azt nezem
Annyira nem is volt pocakos a Russel..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nike_
addikt
sziasztok!
tudnátok nekem segíteni?
mitől van az, hogy akármilyen flash videot nézek, végigpuffereli és egyszer csak megáll 1 ponton. na onnantól se elindítani, se visszatekerni, semmit nem tudok, akármit csinálok, arra a pontra ugrik vissza és ott meg kifagy vagy nem tudom.
ha újraindítom a videót, akkor megint megáll ugyanazon a ponton. ja, amúgy firefoxot használok.
mit csináljak?
ps: az adobe flash playert újraraktam, de változatlan a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz kételkedem #34910 üzenetére
A most érkezett anyagok már túlélt fertőzésekből származó vérszérumok. Ezekben kis mennyiségű vírus és sok, ellenük termelt antitest van. Mivel - egyelőre - nem tenyészteni akarjuk a cuccot, elég egy sima sterilbox és 2 pár kesztyű + köpeny. Mi csak magával az RNS-sel dolgozunk, a kivett mintát azonnal olyan oldatba tesszük, amitől vírusok külső burka szétesik, így nem fertőznek.
Tenyésztéses melóhoz kéne (kell majd) a "felfújt" szkafander és a negatív nyomású szoba, de az majd, ha megépülnek itten bizonyos új intézetek.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
És akkor most a sok hülyeség után jöjjön valami megnyugtató:
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kételkedem
addikt
válasz Tothgera30 #34920 üzenetére
Most, hogy tudod ugye mindjárt más!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tothgera30
Ármester
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #34923 üzenetére
ajvé, ez elég, hmmm, IZÉSAN hangzik...
-
Tothgera30
Ármester
válasz bolondember #34924 üzenetére
Pedig nem olyan, csak hülyültem...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #34925 üzenetére
most már mosakodhatsz, nem fog menni...
-
Ramius
őstag
Mi az, fehér, és megzavar evés közben?
Lavina...gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Tothgera30
Ármester
válasz bolondember #34926 üzenetére
Pedig gondoltam hogy egy jó kis trágyaszaggal elijeszthetem . Nem is vártam hogy jöjjön, fel sem engedném az udvarra . Bér hétvégén egy "régi tuzséri" lakossal találkozom, név szerint sestertius elvtárssal .
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #34872 üzenetére
Ezt nem értem, csekély ehhez a filmkultúrám. Viszont süt ki a nap, ez mindenképp említésre érdemes.
-
Kidus
őstag
Most a kedvedert direkt megneztuk a trailert ( a beszedesebbiket ), mivel mar masodszor irod, mennyire erthetetlen.
Szerintunk tokeletesen ertheto, nem annyira szottyos brit akcentus, egesz visszafogott.
Tetszetosnek is mondhatnam akar. Meg pont belefer az izlesvilagomba[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
tibi666
senior tag
éhes vagyok.
-
kételkedem
addikt
Karácsonyi leárazással került 3000 $-ba
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tothgera30
Ármester
válasz kételkedem #34935 üzenetére
Ezt világmegsemmisítésre találták ki.
-
tibi666
senior tag
míg főtt a virsli, toltunk egy jó barackpáleszt a szomszéd sráccal, aztán elfogyasztottuk a finom frankfurti virslit és leöblítettük fejenként két üveg soproni 1895-tel, közben meg dumáltunk egy jót.
-
Winner_hun
titán
-
pohár
félisten
muhaha
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
Ez skot nem? Csak mert a Lajos is igy szokta tolni ha olyan kedve van
AMugy a trailerben johogy nem beszel erthetetlenul a Russel. Nem is vele volt a baj...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Itt 0.55 kornyeken...
A trailer mondjuk meg egesz ertheto.
De a vak oreg is durvabban tolta a szoveget a filmben , mint itt, Robin haverjai is, meg a Nottinghamiek is..[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
reggelt
még csak csütörtökeladó: vadi új soundcore motion+
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #34930 üzenetére
ki rendezte a Radiátort?
és ki volt a főszereplő?kapische?
-
lorcsi
veterán
válasz kételkedem #34947 üzenetére
az nagyon jó, mert gyorsabban telik a nap !
én már a szombat du.-t várompulcsiban majd megfagyok
egyesek meg egy szál poloban vannak[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
kételkedem
addikt
válasz lorcsi #34948 üzenetére
Dávid Mihály munkásságát én sem ismerem el. Most is csúsztat. Az előrejelzései csak statisztikai átlagot tartalmaznak ráadásul még azt is ráírja, hogy kéthetes csúszás is lehet benne és az időjárás előrejelzésnél vegyük figyelembe a közelmúlt eseményeit. Ez konkrétan a jóslás és nem a tudományos előrejelzés kategóriájába tartozik. Innen kezdve számomra alig több, mint Nadalia, aki elismert fehérmágiában a világ hét országában.
Aktív témák
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest