Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #3039 üzenetére
ójee, jee ó.
akkor én betelefonálok ma, hogy lehetőség szerint asztalt biztosítsanak, ne koppanjunk.
Dylen, Rez_Grof, launcser, bolondember, NoLF, enivanelsz?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
addikt
Kék az ég
és zöld a fű
az élet milyen nagyszerűKinézek az ablakon
eső cseppen homlokonNemsokára itt a tél
most meg éppen fúj a szélDalom is már véget ér
kérdezitek hogy miérÉn azt most még nem tudom
a rímeket békén hagyomUI:
Rájöttem miért távozom
dolgoznom kell de nagyon[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz bolondember #3062 üzenetére
Lyaly mi lesz itt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz bolondember #3064 üzenetére
Ó igen... igen, igen!
Majd logout bejegyzést is kérünk
Én meg lehet kilépek a házból, kéne egy kiló kenyér mert alig van itthonGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Na én ezért nem mentem suliba
Nem volt ma semmi kedvem elázni, amúgy is csak 4 órám van maGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #3039 üzenetére
mik ezek az új gombok, omfg?
ha te is meglepődsz, mit szóljon az egységsugarú felhasználó?Szép napot mindenkinek!
Aki az esőt rendelte, az lassan elkezdhetné elzárni a csapot, itt már vannak belvízzel borított részek.
Nagyon bejön ez a Monoscape írásmód, játszom vele egy kicsit!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
-
Chaser
legenda
válasz kételkedem #3071 üzenetére
Én csak a hányós szmájlit hiányolom, amúgy jó ez.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pohár
félisten
Na akkor essünk neki egy tányér jó meleg rakott kurmplinak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sipi16
őstag
De jó volt ez a kis rántotta.
Nem volt itthon semmi más... Azért raktam bele pár karika paprikás szalámit is.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
NoLF
veterán
Zöldborsós csirkeraguleves, Cézár-saláta
-
ToBeY
nagyúr
Valaki meghót a házunkba itt áll lent 2 rendőr, de nem mondanak semmit hogy miért,viszont ocsmány szag van a lépcsőházba
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Nem szereted a szado-mazot?
tope... maradt, de a posta nem viszi el azt mondták
-
Szép jó napot mindenkinek!
Este pont a sok esőn töprengtem. Honnan jön ez a sok víz? Egész vegetációs időszakban nem jött egy mediterrán ciklon sem, most meg egymásnak adják a képzeletbeli égi kilincset. Jó az eső, mert kell, csak miért pont most, amikor már csak a talajvizet pótolja, de a haszonnövényeknek már mindegy.
Bölcs meglátásom: élj úgy, hogy legyen valakid, aki eltemet. Ne a bomló tetemed szaga figyelmeztesse a vadidegen szomszédaidat a kellemetlen tényre, hogy itt ember élt és halt.
Éppen a kedvenc szendvicsemet toltam befelé, amikor megjelent lelki szemem előtt a több napos hulla képe. Persze ettől még beflamóztam a szendvicset. Mert ismerem az élet és halál körforgását, nincs benne semmi "felháborító".Most pedig GO, mert sulis nap van. Bye!
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Chaser
legenda
válasz Algieba #3087 üzenetére
A száraz évszaknak vége, most jön az esős, nincs ebben semmi különös. Kis éghajlatváltozás, ami az emberek mellékhatása Majd elmúlik, velünk együtt valamikor.
Ettől a sok kajától megjött az étvágyam -a hullaszagról nem is beszélve-, sült csirkecomb főételnek, mogyoróolaj desszert, gofrit nem volt kedvem csinálni mellé.
-
bnss
veterán
Sziasztok, jó étvágyat az éppen ebédjüket fogyasztóknak, vagy éppen ebédelni készülőknek!
Szia régen látott Verus!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #3093 üzenetére
nahát, erről sem tudtam, hogy létezik.
-
venember83
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz bolondember #3093 üzenetére
Ne mesélj
Dylen... hhm... akkor ha vadabbul szeretné a pasid, akkor éheztetnie kell téged
Szia Verus!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #3095 üzenetére
nem.
csak egyszerüen, hihetetlen, h mennyi ember volt. MUNKAIDÖBEN.
akciónyuggerek, banyatankos nyuggerek, gyökér anyuka karonülö babával (szívem szerint orrbagyürtem volna és kipenderítettem volna a komplexumból, söt, a kerületböl - micsoda veszélynek tette ki a kis ártatlan csecsemöt! )...
mindegy, legalább van BK és KFC a közelben. meg dokjarc.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Letöltöttem a W910-re képernyőkímélőnek. Annyira édes.
Néha napján még egy barna törpecsillag is érezheti úgy, hogy jobb lenne igazi napként lángolni és nemcsak pislákolni...Ah, annyira költői vagyok. Pár hete elment itthonról a józan eszem, egyedül hagyta a szívemet. (Ez viszont már kissé giccses...)
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Chaser
legenda
válasz kételkedem #3097 üzenetére
Kár, nemrég pm-ben pedig ezzel "fenyegettek"
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest