Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Szia.
Van fejlemény a TV-vel kapcsolatban(55B8 PLA)
Elvittem a közeli hivatalos szervizbe, ahol közel 2,5 hónap alatt sikerült nekik találkozni a hibával(random kikapcsol a képernyő, a hang megy tovább). Nekem 5 perc alatt jelentkezett a hiba, náluk 2,5 hónap kellett elmondásuk szerint. Szerintem meg se nézték... Szóval panel hibás a TV, de nem gyártanak hozzá már panelt, szóval a TV kuka. Szerintük...
Én néztem róla videot hogy lehet megcsinálni, és az esetek jelentős többségében nem a panel a hibás, hanem valamelyik kondi, vagy áramkör, esetleg chip.Több szervizzel is beszéltem a hibával kapcsolatban, érdekes módon mindenhol fikázták az OLED-es TV-ket, mert hullanak, mint a legyek! Nem forrta még ki magát ez a technológia! Ja és az a szép, hogy mindegyik szevizben legalább 1 OLED TV volt, amit a saját szememmel láttam, na ez mondjuk elég ijesztő látványvolt!
Amit tudok tanácsolni mindenkinek: Aki OLED TVT használ a böngészőt ne használja a TV-n, mert szerintem emiatt ment tönkre a kijelző! Soha nem jelentkezett, csak mikor elkezdtem böngészni, a fehér szín miatt gondolom nagyobb hőt termel az a bizonyos alkatrész, emiatt túlhevül és már meg is van a baj. Mikor filmeztünk, egy darabig nem jelentkezett a hiba, aztán már folyamatosan gond volt a kijelzővel, akármilyen tartalmat néztünk. Nem tenném rá a nyakam hogy ez okozhatta a problémát, de ha jobban belegondolunk, akkor elég nagy esély van rá!!!
-
Satyricon
addikt
Passz...
Sose frissítettem, mert úgy gondolom, hogy a frissítések az újabb TVkre jönnek ki, a régieket csak lelassítja. Ahogy a telefonoknál is szokott lenni általában...
Viszont a párom kb 3-4 hete frissítette a legújabbra, egészen véletlenül...
Egyébként gyári beállítás visszaállítása után a 2. menüpontnál megint kikapcsolt a képernyő...
-
Satyricon
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő...
Egyébként így mellesleg megjegyeznék valamit: Vásároltam december elején az aliról egy hifi erősítő távirányítót. Néztem a kommenteket, 5 csuillagosra értékelték. Szinte megegyezik a gyári távjával: [gyári távirányító] , [aliexpresses távirányító] .
Az a lényeg, hogy elkezdtem nyomogatni a távirányítót és a hifi is elnémult(semmi hangot nem ad ki az óta,), illetve a TV-vel is az óta van ez a probléma, előtte tökéletesen működött.
Illetve, hogy ne csak ezt a hibát említsem, a távirányító nyomkodásakor az asztalba épített led szalag is bekapcsolt...
Szóval így összefoglalva: Elképzelhető, hogy egy kínai távkapcsoló ekkora galibát tud okozni?Hurrá hulladék kínai elektromos sz*rok...
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
2018 novemberébe vásároltam egy 55B8PLA televíziót, ami kb 1,5-2 hete kezdett furcsán viselkedni:
Először arra lettem figyelmes, hogy kikapcsol a tv magától, majd a piros standby led sem villágít a készüléken. Aztán kikapcsoltam, majd újra be. Ment is egy darabig, majd egyre többször produkálta ezt a hibát. Most ott tartunk, hogy bekapcsolom, és kb pár perc elteltével kikapcsol a kijelző ,majd újra be, majd ki és újra be. Illetve mindig amikor kikapcsol a kijelző, nem világít a piros led. Tapasztalt közületek valaki hasonló hibát ennél a szériánál? Vagy más szériájú OLED tévéknél?Természetesen az 5 év garancia letelt, úgyhogy... A garanciális javítást buktam
-
Satyricon
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Rendben, köszi mindkettőtöknek
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Sanos máshogy kell rendeznem a hifi/házimozi cuccaim:
A falon van egy LG OLED 55B8PLA típusú televízió, ami alá, kb 3-4 cm-re kerülne egy Mission 751 típusú hangfalpár, illetve egy harman/kardon AVR 130 erősítő
Az lenne a kérdésem, hogy a hangfalba lévő mágnes, vagy az erősítőben lévő bármilyen alkatrész okozhat-e bármiféle meghibásodást a televízióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor