Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T1OK3
kezdő
válasz Zsmester89 #7947 üzenetére
Ott a ügyintéző csaj volt a hibás, valszeg nem rögzítette a rendelést. Már ott láttam, hogy vagy nincs kedve dolgozni, vagy csak nem voltam neki szimpatikus, vagy még új dolgozó, nem tudom, de egyéb más hibát is elkövetett a csomag rendelésénél.
Amikor újra rendeltem -már eleve egy másik Telekom üzletbe mentem- már másnap SMS-t kaptam a rendelésről. Itt is egy csaj volt az ügyintéző, de Ő profin tájékoztatott és kezelte az ügyet, még valami sürgetést is odaírt a rendeléshez. -
T1OK3
kezdő
Végre, meghozta a futár a B7-et!
Egyenlőre ismerkedünk, amitől tartottam az a Tv adások minősége de úgy néz ki, hogy teljesen jó ( HD adás,T-COM IPTV, optikai kábel) -
T1OK3
kezdő
válasz Zsmester89 #8190 üzenetére
Fix tápkábel van, ami még ráadásul rövid is, legalábbis nekem.
Wi-fi-n keresztül nem jó? YouTube tele van 4K tesztt videókkal.
-
T1OK3
kezdő
Kis érdekesség, hogy a tévém novemberi gyártású és november 12-én meghozta a futár. Nem sokat porosodott valami raktárban.
-
T1OK3
kezdő
Tegnap a B7-nél olyat tapasztaltam, hogy 2x is kérte a Wifi jelszót, ma viszont nem.
Ez mitől lehet? Vagy a router szórakozik ? -
T1OK3
kezdő
Segítséget szeretnék kérni!
Asztali PC-n csináltam sebesség tesztet, ott 328 Mbps a letöltési sebesség, viszont a tv-n Wifi-n keresztülcsak 3-4 MBps.
A router egy légtérben van a tv-vel, bár nem "lát rá". A modem menüjében látni a tv-t és a jelátviteli sebesség 702 Mbps, 5 Ghz -en.
Mi lehet a gond? -
T1OK3
kezdő
Valaki megtudná mondani, Hogy B7-nél miért lassú a net Wifin keresztül, csak kb.1-3 Mbps?
Ugyan ott egy Iphone-on mérve több mint 60 Mbps, gondolom akkor a router jó lehet! -
T1OK3
kezdő
Azokat kérdezném, akik a T-nél rendelték a B7-t, hogy a garancia füzetbe van -e valami bejegyzés?
Az enyém tök üres. Van ezzel valami további teendő, vagy így is él a gyári gari? Számlát e-mail-ban küldték.Amióta megvan, azóta reklámokat is csípem, olyan gyönyörű színekben jelennek meg a képernyőn
-
T1OK3
kezdő
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Fórumozónak!
-
T1OK3
kezdő
Tegnap bekapcsoltam a képcsöves "nagy képátlójú" 72 colos tv-met, valami szörnyű a képminőség az oled után. Pedig arányaiban ugyanilyen drágán (hanem drágábban) vettem 20+ évvel ezelőtt.
-
T1OK3
kezdő
Nem tudom a telefont tükröztetni a tv-n.
Csatlakozás létre jön, de amikor megnyitom a screen share alkalmazást akkor azonnal lecsatlakozik minden eszköz a tv-ről. Mi lehet a gond?
Lehet az a probléma, hogy a tv 5 Ghz-en csatlakozik a Wifi -hez, a telefonok meg csak a 2,4 Ghz-es cstornát használják? -
T1OK3
kezdő
BÚÉK Mindenkinek!
-
T1OK3
kezdő
http://www.origo.hu/techbazis/20180102-lg-88-huvelykes-8k-oled-tv.html
"Ugyan elsőre lenyűgözőnek tűnik az LG készüléke, azonban a Samsung már jó ideje belátta, hogy az OLED technológia bukásra van ítélve, egyszerűen túlságosan drága a paneltípus előállítása. "
-
T1OK3
kezdő
Üdv. Tudom, hogy ez oled fórum de tudnátok-e ajánlani valami jó képminőségű tv-t 170e Ft.-ig ,49"-ig ?
Az egyik gyerekszobába kéne, A nappaliba a B7 tökéletesen szuperál. -
T1OK3
kezdő
B7-ről még nem vettem le a kijelzővédő fóliát. Ti levettétek vagy maradt? Érdemes rajtahagyni? Hátulján is rajta van.
LCd tv vásárlással kapcsolatban voltam a MM.ben. Az eladónak említettem , hogy van otthon egy oled, erre rávágta, hogy nagyon hajlamos a beégésre, mutogatott is a telefonján beégett képeket. Persze samsung-os pólóban volta srác.
-
T1OK3
kezdő
Az első fóliát megpróbáltam leszedni, de most vagy nincs rajta, vagy annyira ragaszkodik a képernyőhöz, nem merem feszegetni. A sarkán kb. 2 mm-en megindult , tovább nem bántom, félek, hogy ez a panel része és nem is fólia.
-
T1OK3
kezdő
Itt egy 5000 órás teszt az oled-ről, igaz horvátul.
[link] -
T1OK3
kezdő
Ma takarítani akartam a tv-t és azt vettem észre, hogy szinte semmi port nem vonz magához a képernyő.
Több mint 2 hónapja van meg és csak másodszor töröltem le, gondolom valami antisztatikus tulajdonsága van a panelnak.
Eddigi tv-im tisztítás után szinte azonnal vissza vonzotta port. -
T1OK3
kezdő
Én sima ablaktisztítóval (az volt itthon) . Az a lényeg, hogy a mikroszálas törlőkendőre kell fújni -nem közvetlen a panelra- és áttörlöm vele.
Vannak kimondott erre a célra való tisztítószerek is, majd beszerzek egyet.
Bútor ápolóval nem érdemes, mert az fényesíti a felületet és még jobban tükröződik a panel! -
T1OK3
kezdő
válasz OPiiPO #11311 üzenetére
Olcsóbb tv-t nézegettünk az utóbbi időben.
Az MM-ban a samsungos pólóban lévő eladó -mikor megemlítettem az oled szót- vette is elő a zsebéből a telefonját, amin szinte már meg is volt nyitva a beégett OLED tv-ről készült képek. Ez a promóció, a konkurencia fikázása? Nagyon hasonlít a politikai kampányok színvonalához!Tegnap azért vettünk egy belépő kategóriás Samsung-ot. Fura képe van az OLED-hez képest!
-
T1OK3
kezdő
Az én tv-men minden kikapcsolás pillanatában kattan a relé. Kérdésem, hogy akkor nem is regenerálja a pixeleket? Hol kell beállítani?
Lassan 3 hónapos a tv, de még semmi hibát nem találtam a kijelzőn. -
T1OK3
kezdő
Nálunk már több mint 4 hónapos az oled, többnyire tv adás megy rajta és semmi probléma nem jött még elő. Pedig először 100-as oled fénnyel használtuk, csak utána olvastam itt, hogy be kell járatni és az oled fényt jobb le venni.
Most 25 az oled fény, ennyit megtettem, igazából tényleg elég ez az érték, de zoommolgatni nem fogok,nem tartok különösebben a beégéstől.Ezt csak azért írtam, mert nagyon sokan félnek a beégéstől és ezért nem mernek oled-et venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest