Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HdRew
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Őszintén szólva nem vagyok a szoftverével 100%-osan elégedett, az elején jó volt, de azóta a frissítésekkel inkább csak lassabbnak érzem. (Tisztára iPhone életérzés az i5-i8 közötti időkben...)
Szerencse, hogy pont mellette van a router, akkor bedugom hozzá a netet aztán meglátjuk. Köszi!
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
LG OLED65CX3LA típusú tévénk hirtelen nem csatlakozik a wifihez, hiába megyek rá, valami hibát dob ki, és az egész tv iszonyat lassú. Mit tudok tenni azon kívül, hogy kivágom a fenébe?
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Van egy LG 65CX3LA típusú tv-nk, és most pár alkalmazásnál mintha összerogyott volna a középső gomb, nem érzékelik a kattintást. (hbo, disney)
Sőt, még a beállításoknál sem tudok a középső "ok" gombbal lépegetni, szerintem valami szoftveres lehet a hiba, mert a youtube-on például tökéletesen lehet kattintani a különböző videókra vele.
Nem tudjátok, hogy lehet orvosolni ezt a problémát? Volt valami szoftverfrissítés, amit a tv megcsinált, és nem kellett volna?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép estét.
-
HdRew
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
HdRew
őstag
Sziasztok!
LG CX tv-n miután szeretném megnyitni a content store-t, sok gondolkodás után azt írja ki, hogy a tartalom nem érhető el. A legújabb szoftver van rajta.
Mi lehet a gond és mi a megoldás?
Előre is köszi.
Ui.: Ha esetleg rossz topikba írtam volna, szóljatok, de nem találtam lg oled topikot.
-
HdRew
őstag
LG-nek +1 piros pont.
Még régebben (4-5 éve) vettem náluk egy nagyon gagyi tv-t, valami 72-73 ezer Ft volt, 1,5 év alatt a brutális mennyiségű PS-sel a hátsó világítás felmondta a szolgálatot. Szó nélkül kijöttek házhoz és olyan volt, mint a régi, nulla Ft-ért.
-
HdRew
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Most MM-ben egész jó áron van a 65CX3LA, próbáltam utána olvasni itt a topikban, de sok kommentet nem találtam róla, csak hogy sok a hibás panel közte.
Mennyire ajánlott ez a darab, vagy van más készülék, ami ajánlottabb, és kevésbé lehetséges a hibás panel benne?
Köszi a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- JBL STAGE 2 9634
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor