Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
Sziasztok, egyhén off lehet... de talán többen vagytok itt értékesebb holmi rendeléssel, ezért kérdésem... Bárkinek pozitív vagy negatív tapasztalata van 77" TV kiszállítás alza vagy emag-tól? Akár privátban is nagy köszi előre is!
...az imént emag rendelés előtt olvastam pár olyat, hogy elment tőle a kedvem, hogy egy futárukra bízzam... -
gjanner
tag
Sziasztok!
Nézegetem az LG 65C1 vagy 77C1 modelleket és kellően nagy eltérések vannak az egyes al-modellek között (pl. ...1LB, ...2LA). Tudom az utolsó 3 karakter LGéknél nem annyira mérvadó de azért mégis, valaki tud erről bővebb infót? (Neten nem sok mindent találtam).
A 77-esnél jelenleg 3 típust dob az árukereső és 1 175e és 1 600e Ft között van a szórás, ami elég durva.... A 65 esetében természetesen kisebb az olló de ott is 720-890e Ft a széle.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, Újszerű, 3000 ANSI lumen + 3D szemüvegek + Ingyen posta, ÁRCSÖKKENTÉS
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- Blaupunkt GTb 8200 aktív mélyláda (használt)
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest