Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz agyhalal #78095 üzenetére

Van. De az egy Orosz szerverről hív meg egy scriptet. 0 garancia, hogy csak az igért funkciót kapja aki használja.

• gyugyo79

addikt

válasz syIex #77926 üzenetére

Én ebben a pozícióban mindig is TV-t használtam kijelzőnek és az utóbbi években a gyártók normálisat ebben a méretben itthon nem forgalmaztak/gyártottak, így én eddig 60Hz -en használtam az utolsó 2-t már. A 120Hz ehhez képest nem zavar :)

• gyugyo79

addikt

válasz syIex #77920 üzenetére

Én és 42" mivel nagyobb csak nem férne rendesen, ezért is örültem amikor bejelentették, hogy lesz.
    Engem kicsit zavaró tulajdonsága 1 van és az a képen is látszik. De csak ha nincs a redőny teljesen leengedve akkor :)
    Amúgy mindennel tökéletesen elégedett vagyok. A beégés részt én nem parázom túl. Bekapcsoltam mindent a TV-be amit lehetett, vigyázzon ő magára. Windos -ba meg sötét téma amibe csak lehet + tálca elrejtve és ennyi.

• gyugyo79

addikt

válasz ribarszki #77274 üzenetére

Ezt tisztáztam is velük, hogy ha így kinyitogatják akkor az nem új TV szerintem. Mivel már ott álltam és nem akartam a macerát a csereutalvány vissza reklamálni stb. Mondtam, hogy bontsák ki és ránézek. A fólia még rajta volt így elhoztam úgy, hogy írtunk egy papírt arról, hogy ők már 2 szer kibontották a TV-t 1szer kalibrálni egyszer törölni azt. Ami ki volt állítva azon a fólia sem volt már rajta, de ezt gondolom a vevők minimális százaléka tudja, hogy kell hogy legyen.

alaves Philipstől volt az utalvány és postán küldöm rész fel sem volt ajánlva ;)
    Az MM -be a pultnál lévő ügyintézőnek lehet meg kellet volna említeni mint opció de nem tette. Ha feltételeztem volna, hogy a fenti dolgok történnek az MM -ben is és nem csak a garanciának eladott biztosítás és hasonló, vagy nincs C2 -jük akkor én is jobban ragaszkodok a pénzem kérem vissza megoldáshoz.
    De nálam a meglepetés, hogy ilyen van akkor volt amikor a kezembe volt már a lenti utalványért kiállított 1 nap van a levásárlásra papír amivel úgy mentem a TV osztályra, hogy azt hittem, hogy csak kihozzák a bontatlan TV-t ....
    . Én ezt kaptam kb.:
    "Ez a levél, amit a kezében tart egy CSERUTALVANY I VOUCER, mely feljogosítja önt a vásárlás helyszínén a termék cseréjére. Csere alatt egy minden tulajdonságában teljesen
    megegyező terméket kell érteni, ha bármivel is eltér az újonnan felajánlott termék az eredetitől (pl. színében), ugy Ön nem köteles elfogadni,
    hanem akar a szerződéstől is elállhat. Amennyiben ezekkel a minimális differenciakkal (pl.: más színű. a termék) Ön elfogadhatja a cserét,
    megteheti, de nem kötelező! Amennyiben minden tulajdonságában megegyező terméket nem tudnak Ön részére biztosítani, akkor Ön nem
    köteles elfogadni mas helyettesítő terméket, így levásárolni sem köteles a vételárat, hanem vissza kell kapnia az adásvételkor kifizetett
    összeget. Ezzel a vásárláskor létrejött szerződés megszűnik és a vásárlás előtti állapot visszaáll. Az eladó es a vásárló közötti a vásárlás által
    létrejött kötelezettségek megszűnnek. Ez a csereutalvány a kiallítas napjától 3 hónapig érvényes."

• gyugyo79

addikt

válasz alaves #77271 üzenetére

Szeged MM :
    Garanciás hibák miatt csereutalvánnyal megyek. Levásárlás céljával.
    Elmentem megkérdezni, hogy megy az egész.
    Elmondják, hogy sima ügy kiáltják a bejáratnál az utalványt amikor megyek és 1 nap van azt "beváltani". OK.
    Bemegyek megkérdezni van e 42-es LG C2 raktáron mert látom van kiállítva. Közlik, hogy van még 1 meg a kiállított.
    Megkérdeztem lefoglalhatom e raktárba lévőt, jövök vissza intézni akkor a dolgokat. Ember vakarja a fejét aztán közli, hogy ok majd ha addig jönne valaki az megkapja a kiállítottat !!! Kérdezem újként ? Válasz az, hogy persze alig megy pár hete ... Még csak nem is szépítik.
    Vissza megyek, kérem a TV -t (közbe ránézek a kiállítotton ott a por nem cserélték ki ...)
    Kihozzák a TV-t és közlik, hogy már kalibrálva van kifizetem e ?Ha nem akkor nekik azt még törölni kell mielőtt ide adják!
    Kérdezem őket, hogy ez vicc ? Hol a kandi kamera ? De nem. Vagy kell így a TV vagy nem ...
    Nyugodt lehet mindenki, hogy a kiáltottat is teljesen újként eladták valakinek ...

Új hozzászólás Aktív témák