Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Tegnap hozták ki a Panasonic 65gx800 tévét. Egy 50-es plazmát vált.
Alapvetően nagyon ok, nem véletlenül vártam sokáig a plazma "leváltásával". Azonban az edge lit led miatt este pl a jobb felső sarokban HDR tartalomnál bizony foltos (ahol a kép és a fekete csík van), kb egy tenyérnyi nagyságban. Csak este és sötét jeleneteknél, filmnél. A másik bajom, ami nem annyira vészes, hogy oldalról tényleg érezhetően romlik minden (VA panel). Ezzel az utóbbival még együtt is tudok élni. A DSE (előbbi az, ha jól tudom?) már jobban zavar. Nem vészes, de ott van. Tény, hogy pl az esti BL meccseket M4 HD-n már ezen néztem és srmmi nem látszott rajta, nagyon szép és jó volt a kép. És imádom a 65" méretet, tényleg brutális.Most az ugrott be, hogy lehet mégis OLED kellene. Ami esetleg még belefér árban, 55B9SLA. Ok, kisebb lesz méretben. Cserébe OLED. És nincs (nincs?) DSE, betekintésk szög tökéletes. Talán focihoz is kiváló. Mit gondoltok, 350e körül? A Pana 220e volt.
Olvastam itt sokat, meg több review-t is. Mire számíthatok a fenti LG-vel?
Nappaliban lesz. Főleg foci (HD) és 1080p sorozatok, ritkán filmek (4k HDR(10), Netflix DV, és 1080p filmek).
Beégéstől az olvasottak alapján nem tartok. Mitől kell mégis tartanom?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor