Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
szagnes69
üzenetére
Én annak idején, 2 éve mikor osszehasonlitottam az elérhető OLED-eket, arra jutottam, hogy nagyobb különbség van a többi szolgáltatás képességekben mint a panel kepminisegben, akár márkák akár márkán belül típusok között.
Én a Sony mellett a DTS képesség, a bfi, Android rendszer, duál tuner, különleges hangszóró miatt döntöttem, majd vártam 1-2 évet és idén vettem egy A83J modellt jó áron.
Elégedett vagyok vele. De itt kb mindenki elégedett a saját TV -jével.
(Mondjuk a dual tuner, mint kiderült, pont nem jó semmire, mert felvételen kívül semmire nem használható.) -
kolosszus87
senior tag
válasz
szagnes69
üzenetére
Sony portfoliója úgy néz ki oledeknél, hogy: A80<A90<A95 Magyarán a Sonynál oledből az A80 széria a "belépő" modell, az A95 QD-oled meg a csúcsok csúcsa. Félreértéss ne essék, mindegyik Sony oled kiváló, de a konkurenciánál ugyanezt a képességet megkapod olcsóbban, egy LG C3 akár jobb is mint a vele azonos kategórát képviselő Sony A80L, mindezt olcsóbban. Sonynál meg kell fizetni a prémium márkanevet. Hogy konkrétan a kérdésedre is feleljek, attól függetlenül, hogy a Sony A90J 2021-es modell, még mindig gyártásban van és képességeiben az A80L fölött áll. Elsősorban abban jobb, hogy az A90J rendelkezik hűtőbordával és magasabb fényerőt tud, így valamivel látványosabb lesz rajta a HDR tartalom, illetve a teljes képernyős fényereje is nagyobb, ami jól jöhet ha világos nappaliban lesz nézve. A tanácsom az, lenne, hogy A80 helyett vegyetek egy 65 LG C3-at, mert nagyon túlárazott most a Sony A80. Vagy ha mindenképp csak Sony akkor várjátok meg most már a Black Friday akciókat, hátha lesz a Sony-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Asustor NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor