Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KRoy19 #87393 üzenetére
Fent van már, csinálja ugyan úgy.
Őszintén szólva amióta megvan a 4090, azóta biztosan ilyen, úgy emlékeztem Freesync-nél is ilyen volt de valszeg nem.
Csak eddig nem foglalkoztam vele, mondom most már kiderítem mi okozza.. És ez fícsör.. csak elég idegesítő.. FPS droppnál csinálja főként, de persze nem kell hozzá akkora mint amit itt is ír.. ha 120-ról valami miatt már lemegy 100 alá, akkor már simán látható..
WZ menüben a betöltéskor tök jól látszik, amikor ráhúzom az egeret a gombokra, tök szépen villog.. Amíg mondjuk nem áll be az FPS, ha már fixen áll akkor már nem csinálja.
És amúgy tényleg, VRR off, vsync on, low latency maradt boost, nvidia driverben is ultra, és nem csinálja..
Annyiból vettem észre, hogy sógornál néztem a régi c9-et , és az nem csinálta, de ott még nem VRR, hanem valódi gsync van, és nincs freesync..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest