Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KRoy19 #87340 üzenetére
Nem találkoztam én sem hasonlóval ( Lg CX) igaz nálam gsync/vsync offon van , mert leginkább competitive fps-el tolom ahol minden ms késleltetés számít.
Van egy-két single játékom ami akad a 4090-en (cyber2077 / jedi / lastofus /ratchet) ,ott egyedi profilt létrehozva adott játékban bekapcsolom a gsyncet ,de nem volt még ilyen flicker probléma . -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KRoy19 #87340 üzenetére
Akkor csinálja ha van gsync+VRR. Olvasva inkább C2-nél jön elő.. Nem kell hozzá vsync.
Én végigpróbáltam, ha be van kapcsolva VRR, akkor pl. warzone betöltőképernyője villog.. De játék alatt nem látszik, ha kikapcsolom, nem csinálja.
Végigpróbáltam, hogy low latency mód kikapcs a tv-ben, és nvidia driverben is, akkor is csinálja.
COD-nál nem zavart, de tegnap God of War alatt láttam játék alatt is, ami eléggé zavaró..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest