Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
ricsip
üzenetére
Nálam pl. pont korral ment el a gyűjtögetős korszak. Még fiatal jánykoromban megnéztem egy filmet a moziban. Ha tetszett, megnéztem itthon dvd-n újra, majd azt meg is őriztem magamnak, és az örökkévalóságnak egyaránt. Aztán ez a tevékenység elkezdett szép lassan kikopni, és beállt az egyszer megnézem és szép volt, jó volt, emlék marad időszak, és várom a következő remekművet, amiből ahogy ti is mondjátok, sajna egyre kevesebb van. Ezért is tud nagyot ütni nálam egy tényleg remek filmecske.
Ettől függetlenül még a VHS garnitúra ott lapul a szekrény alján. 
-
anrab
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
Most 61 múltam és még nekem se jött el!

Én is úgy vagyok ezzel hogy letöltöm, megnézem és törlöm. Valószínű hogy többet le se töltöm. Főleg ha emlékszem rá. Magyar filmekre meg egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Ha régi akkor pláne.
Amerikaira sem. Csak szinkronos kell.
Kétszer vagy többször csak tv-ben nézem meg amit már láttam. Közbe lehet fórumot olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internetes kereső létrehozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől függetlenül még a VHS garnitúra ott lapul a szekrény alján. 

Vhiktor