- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyetértek...A tv mellett ott kell legyen egy Shield pro és/vagy egy Apple tv 4K, vagy valami másik értelmesebb mediaplayer .
Ezekbe az új tévékbe én már hangszórót sem raknék, ezekhez muszáj venni egy jó házimozi rendszert, függetlenül attól, hogy a Sony A95K még HZ és LZ 2000 tévémnél is jobban szól (pedig annak a hátulja egy teli és vastag hangszóró rendszert takar,) és mindent lejátszik és azonnal be is olvassa. DTS is alapból van, nyilván, mert a BRAVIA CORE-on minden eredeti nyelvű film DTS.Ettől függetlenül majd két után, több baromsága is van a sony tévének, ami nem tetszik, aminél egy 600-700 ezres tévénél legyintenék, de egy 1.2 milliós nyaljon hátsót mindig. Ezek szoftveres baromságok és idegesítőek, számomra képminősége továbbra is lehengerlő. Nincs jobb képminőségű (Dolby Vision) tévé jelenleg a piacon.
Remélem ebben az évben nem csak a 77-es lesz a legnagyobb méret, mert nekem ebből legalább 83-as kellene, de a 97-es lenne a legjobb.Még mindig nem döntöttem el, hogy megtartom, vagy nem. 60 napig bármikor visszavihetem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest