Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz b. #81431 üzenetére

Egyetértek...A tv mellett ott kell legyen egy Shield pro és/vagy egy Apple tv 4K, vagy valami másik értelmesebb mediaplayer .
    Ezekbe az új tévékbe én már hangszórót sem raknék, ezekhez muszáj venni egy jó házimozi rendszert, függetlenül attól, hogy a Sony A95K még HZ és LZ 2000 tévémnél is jobban szól (pedig annak a hátulja egy teli és vastag hangszóró rendszert takar,) és mindent lejátszik és azonnal be is olvassa. DTS is alapból van, nyilván, mert a BRAVIA CORE-on minden eredeti nyelvű film DTS.

Ettől függetlenül majd két után, több baromsága is van a sony tévének, ami nem tetszik, aminél egy 600-700 ezres tévénél legyintenék, de egy 1.2 milliós nyaljon hátsót mindig. Ezek szoftveres baromságok és idegesítőek, számomra képminősége továbbra is lehengerlő. Nincs jobb képminőségű (Dolby Vision) tévé jelenleg a piacon.
    Remélem ebben az évben nem csak a 77-es lesz a legnagyobb méret, mert nekem ebből legalább 83-as kellene, de a 97-es lenne a legjobb.

Még mindig nem döntöttem el, hogy megtartom, vagy nem. 60 napig bármikor visszavihetem...

Új hozzászólás Aktív témák