- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
powerup2 #7872 üzenetére
Igen, csak külső lejátszóval fog teljes minőségben szólni az atmos. Annó volt dedikált av lejátszóm de mégegyszer nem lesz WebOS után. Így nem tudok nyilatkozni az Opporól...
Nekem az atmos hangos anyagok is szólnak már a tévén.
Nem használok viszont csak sztereó erősítőt ha van éppen kedvem bekapcsolni.Most meg fogom kapni a fejmosást az "igazi" audio fanoktól, de nekem most így néz ki a kábelmentes rendszerem, falon a tévével:
- fileszerver, gigabit hálón
- plex szerver
- tévénként egy-egy dedikált 5GHz ac WiFi háló hogy menjen a 4k HDR is- XPlay kliens a tévén
- ha kedvem van, akkor bekapcsllom a BT képes sztereó erősítőt, amire a tévé automatikusan átváltTisztességes sztereó erősítővel meg méretes hangfalakkal nekem nincs hiányérzetem a hanggal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Synology NAS
- Opel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest