Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz krx21 #76858 üzenetére

Nekem ezzel a qd-oled beégős videóval az a bajom, hogy eladtak tíz vagy százezer Samu Qd-Oledet, de ő az egyetlen egy akinek beégett. Pedig van aki extrém módon brutális óraszámokkal használja, de senki nem tudott beégést produkálni.
    Szóval pont ettől nem félnék kicsit sem.

Az már sokkal nagyobb gond, hogy a legújabb FW elvette a DTM-et a Movie és MovieMaker képmódból és a csúcsfényeket is visszavágta.(csak a normál és dinamikus módban hagyták benne a DTM-et. És persze game módban. :W ), valamint, hogy a szoftver HDR-ben nem ismeri fel auto módban a helyes színteret. Plusz minden FW frissítéssel jelentősen belenyúlnak a képi világba, színekbe is. Szóval meg kell várnom, hogy szoftveres kifoltozzák a hibákat, mielőtt kalibráltatom.
    Amúgy a Samsung kijött egy rohadt jó qd-oled tv-vel, a szoftverfrissítések pedig nem javítanak rajta, hanem egyre inkább lebutítják..

Az a szerencséje, hogy extrém homogén a panel, és a tinting banding ismeretlen fogalom. Már csak a szoftveres csapatnak kéne baromira összeszednie magát...

• alaves

addikt

válasz krx21 #76858 üzenetére

Ezt most komolyan nem értem, pedig a használati útmutatót is nézem (134-136. oldal). Akkor a 'brightness'= fényerő (első opció) lenne az OLED pixelek fényereje. De akkor hol van a 'valódi' brightness beállítás :F . Olyat én sehol sem látok, még fekete szint néven sem :F :F
    (Philips-en legalább kontraszt vagy OLED kontraszt van és külön 'brightness' fényesség vagy az új fw-ben most már fekete szint)

Vhiktor te sem tudod?

Új hozzászólás Aktív témák