Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blakey #73769 üzenetére
A 65-ös panán annyira nem szoktam észrevenni, csak ha figyelem, mert nagyon jól megoldja ezt a tilitolit (ha be is van kapcsolva, de legalább fél éve kilőttem, mert ezen csak netflix és disney megy). De a 83-as dög nagy sony gyorsabban csinálja, ezért szembetűnőbb is, ha direkt figyelem.
-
alaves
addikt
válasz
blakey #73769 üzenetére
Nálunk monitor üzemmódban is megy sokat, egyáltalán nem zavar a pixeleltolás, észre sem veszem pedig lelóg egy kicsit váltakozva a négy oldalon néhány pixelnyi valami mindig, kivéve amikor pont középen van. Nem hinném, hogy annyira a szélén érdemileg hiányozna valami, illetve pont oda kellene kattintani.
FollowTheORI: ha nem lenne hatása a beégésre a pixeleltolásnak, akkor nem lenne benne ez a funkció. Az OLED754-ben pl. nem kikapcsolható sem a pixeltolás, sem a logó védelem, nem véletlenül (Sony is hasonlóan működött régebben).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest