Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
alaves #66926 üzenetére
Nos, miután megnéztem ezt a videót ,leesett az állam, valóban. Nagyon tetszett! Ez oled, ezt kerestem, ez megéri az árát! Viszont ha filmet nézek mondjuk egy Dune Real Vision 4k-val, vagy játszom Playstation 5-ön akkor messze nem ilyen a kép, a színvilág. Lehet velem van a baj mert azt gondoltam, ha játszom vagy filmet nézek majd akkor is ezt a gyönyörű kép és szín világot fogom látni. Ha ilyen lenne a kép amikor játszom vagy filmet nézek akkor gondolkodás nélkül elégedett lennék.
Másnál olyan a Playstation 5 vagy a film színvilága, képvilág mint a YT videóban van? Mert ha igen akkor nálam van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bittorrent topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- PC Game Pass
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest