Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Mondom, ez hétvégén még nem volt, amikor néztem a bandinget, meg teszteltem a panelt. Tegnap ránéztem megint, miután allitgattam a képet, és akkor vettem észre. Most voltam az lg Dózsa György úti nagy szervizében, direkt kihívtam egy szervizest, egy vén csóka jött elő, megmutattam neki a hibát, erre a válasz, hogy ez felhősödés, LCD tv-nél gyakori, erre mondom hogy ahogy az elején is mondtam a típust, ez egy OLED tv
erre már az volt a válasz, be kell jelenteni kimennek és megnezik... ennyi... Ez szánalmas, és ez szervizes? 
LG leveles válasza : "Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Sajnos, ha a jelenség jelforrástól függetlenül látszik, akár a menűben akár a smart felületen akkor kijelző hiba. Amennyiben boltban vette 3 napos cseregarancia van és mivel sajnos ez már eltelt hivja a 061/5454054-es számot és felveszünk egy munkalapot, ha online megrendelés akkor 14 napos elállási joga van amekly során meg se kell indokolnia, hogy miért szeretné visszaadni. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erre már az volt a válasz, be kell jelenteni kimennek és megnezik... ennyi... Ez szánalmas, és ez szervizes? 
Vhiktor