Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Mondom, ez hétvégén még nem volt, amikor néztem a bandinget, meg teszteltem a panelt. Tegnap ránéztem megint, miután allitgattam a képet, és akkor vettem észre. Most voltam az lg Dózsa György úti nagy szervizében, direkt kihívtam egy szervizest, egy vén csóka jött elő, megmutattam neki a hibát, erre a válasz, hogy ez felhősödés, LCD tv-nél gyakori, erre mondom hogy ahogy az elején is mondtam a típust, ez egy OLED tv
erre már az volt a válasz, be kell jelenteni kimennek és megnezik... ennyi... Ez szánalmas, és ez szervizes? 
LG leveles válasza : "Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Sajnos, ha a jelenség jelforrástól függetlenül látszik, akár a menűben akár a smart felületen akkor kijelző hiba. Amennyiben boltban vette 3 napos cseregarancia van és mivel sajnos ez már eltelt hivja a 061/5454054-es számot és felveszünk egy munkalapot, ha online megrendelés akkor 14 napos elállási joga van amekly során meg se kell indokolnia, hogy miért szeretné visszaadni. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
erre már az volt a válasz, be kell jelenteni kimennek és megnezik... ennyi... Ez szánalmas, és ez szervizes? 
Vhiktor