Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sz.Miki

őstag

válasz Gtaati #6656 üzenetére

Mondom, ez hétvégén még nem volt, amikor néztem a bandinget, meg teszteltem a panelt. Tegnap ránéztem megint, miután allitgattam a képet, és akkor vettem észre. Most voltam az lg Dózsa György úti nagy szervizében, direkt kihívtam egy szervizest, egy vén csóka jött elő, megmutattam neki a hibát, erre a válasz, hogy ez felhősödés, LCD tv-nél gyakori, erre mondom hogy ahogy az elején is mondtam a típust, ez egy OLED tv :D erre már az volt a válasz, be kell jelenteni kimennek és megnezik... ennyi... Ez szánalmas, és ez szervizes? :C

LG leveles válasza : "Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.

Sajnos, ha a jelenség jelforrástól függetlenül látszik, akár a menűben akár a smart felületen akkor kijelző hiba. Amennyiben boltban vette 3 napos cseregarancia van és mivel sajnos ez már eltelt hivja a 061/5454054-es számot és felveszünk egy munkalapot, ha online megrendelés akkor 14 napos elállási joga van amekly során meg se kell indokolnia, hogy miért szeretné visszaadni. "

Új hozzászólás Aktív témák