- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ne is mondd. Rosszul vagyok ezektől a túlszaturált színektől. A minap fenn voltam a hegyekben sielni, és mindenhol csak a túlszaturált színek voltak, borzasztó. Fehér volt a hó. Az égről ne is beszéljünk, az meg kék. Alig vártam, hogy hogy végre hazaérjek is igazi színeket lássak oleden: szürke havat és szürkéskék eget.
-
szasanyi
félisten
Koszi. Sajnos ezt mind nem lehet betartani mert nem csak en hasznalom a tevet, es ugye nem egyforma a szemunk es igenyunk sem. Plusz olyan alacsony OLED fenynel baromi sotet a kep es tompus az egesz tartalom is… Lehet, hogy nem muszer szerint idealis beallitashoz vagyunk szokva de az megis nonszensz, hogy a draga OLED teven “rosszabb” kepet lassunk. Gondolom erted, mire mondom ezt.
Minden esetre kivancsi vok mennyit fog birni atlagos hasznalat mellett, nem ilyen drasztikusan visszaveve minden beallitast es kepminoseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest