Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Szervíz besorolású infrás távirányító kell hozzá. A magic remote v. a sima infrás lg táv nemjó. Vagy lehet baromkodni vmi infrás xiaomi vagy Mi androidos szarokkal, meg warezolt malware-es .apk-val, nekem ezekre már nincs életerőm.
Én itteni fórum ajánlásra ezt vettem, kipróbálva, működik. Mondjuk jó lassan jött meg mert gondolom a rendelésem beérkezésekor rendelték be ők is aliexpressről 5 dollárért:
https://www.eurobeat.hu/lg-tv-taviranyitok/14086-lg-mkj39170828-szerviz-taviranyito-utangyartott.htmlvagy kikerülöd a hazai nyerészkedő boltost, és direktbe aliexpress és tsai, rákeresel erre az LG MKJ39170828 varázskódra. Van milliónyi klón, szóval lutri h. tényleg jót küldenek.
Mielőtt elkezded nyomkodni, keress rá leírást melyik gombot tilos rajra megnyomni (asszem az INSTOP felíratú az az antikrisztus eljövetelet idézi elő, de lehet h. nem, ez a jó ezekkel a nemdokumentált ismeretlen utakra tévedésekkel).
Jah, meg küldj egy fuckyou-t az LG-nek az anyaországba, amiért a 2021-es tvkből így eltüntették ezeket a lényeges adatokat, h. illegális (tényleg, ez annak számít?) úton kell ezeket kideríteni.
-
Calogero
addikt
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Gyárival nem tudod megnézni, 2 lehetőség van [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor