- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Jakesz #63367 üzenetére
a fekete csak egy extra
minden részlet teljesen elkülönül, nincs bevilágítás sehol
nincs hdr? lemaradtam....qleden elhiszem hogy nincs, mert még zóna ledekkel sem fogja megoldani annyira pontosan azt amit az oled - minden pont magában világít -
nem vettem észre, hogy a fehér szürke lenne
háttérzajnak pont elég egy 60e ft-os akármilyen legalja is, sztem - nem mintha nem lehetne kikapcsolni a képet már a legtöbb tv-n -
én nem nézek hülyének senkit, aki oled áron qledet - lcd-t - akar venni vegyen, a samunak is meg kell élni valamiből ( : -
poli27
veterán
válasz
Jakesz #63367 üzenetére
Hát nem tudom mihez nem elég az oled, mert sztem napi 15 órát az is mehet... nagy fényerőt max kültéren tudok elképzelni, de ott még az lcd is kevés lehet... Képminőségre meg sztem elég sok különbség van egy qled és egy oled között... persze az oled javára... Pl a garanciáról nem is beszélek, hogy az LG szó nélkül cseréli a panelt ha bajod van....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest