- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Jorgi Kormi #60716 üzenetére
Köszönöm.
nem is a fényerő volt a téma, az a kollégánál egy bővebb összehasonlítás részét képezte. Szerintem sem kell túlzottan kiemelni.
Egyébként a mostani qled ami a hálóban van az is úgynvezett sötét szobára van beállítva. -
válasz
Jorgi Kormi #60716 üzenetére
Nem az. Persze hogy nézhető simán (én is tudom). Nem tűnik el a kép, viszont az OLED messze nem tud HDR-ben annyi fényerőt adni ami kell hozzá, nem beszélve az idegesítő ABL-ről. Nem azért előnyös a fényerő, hogy az is világosabb legyen aminek nem kéne annak lennie. Túlszaturáltság sincs sehol. Kalibrált dolgokról beszélünk. Szabványokról.
Tanulj, olvass, tapasztalj. Amit te mondasz a tapasztalat nélküli elvakultak hozsannája. Nekem is és rengeteg embernek volt mindkettő. Nos. Ők tudják miről van szó.
Sőt sokan vannak akik OLED mellé vettek QN90A/95A-t és végül inkább azt nézik, mint az OLED-et. (Utóbbi marad nekik sötétre.) Ez van. Még ha fájdalmas is egyeseknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest